ANDY RAIN Afp
NEOSTVARENI TRANSFER

Portugalci nisu pozitivno reagirali! Evo zbog čega je točno Hajduku propalo senzacionalno pojačanje

Osim Hajduka za veznjaka su još bili zainteresirani PAOK, Olympiacos, Nottingham Forest...
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 16. siječanj 2021. 20:23

Senzacionalno je zazvučala vijest u petak ujutro iz engleskih medija da Filip Krovinović stiže na posudbu u Hajduk.
Igrač Benfice na posudbi u WBA već je od odlaska Slavena Bilića s klupe toga kluba svakodnevna tema, spominje se dosta klubova koji bi ga željeli i mogli dovesti, međutim, konačnog odgovora još nema.

Hajduk u ovu priču nije “pao s Marsa”, splitski klub želio je Krovinovića već i ranije, “očijukanje” je postojalo, a ni ovaj put nije sasvim bez podloge. Prema informacijama koje su stigle do nas, Hajduk se jest kod Benfice raspitivao o Krovinoviću, pokušali su Bijeli napraviti senzacionalan transfer, međutim, od toga neće biti ništa. Portugalci, očito, nisu pozitivno reagirali na tu opciju, a i još je detalja u čitavoj priči koji otežavaju i drugim klubovima da dovedu Krovinovića.

- Imamo nekoliko inozemnih ponuda za Filipa, ali stvar je u odnosu Benfice i WBA-a i u njihovim poledima na Krovinovića. Naime, WBA je platio nešto za posudbu do kraja sezone, ako bi se ona sad prekidala i on otišao drugamo, trebalo bi i to nekako riješiti, tako da je svukupno dosta komplicirana situacija - rekao je za SN Krovinovićev agent Marjan Šišić.

Dakle, u svakom slučaju, ta posudba ne bi ni Hajduku bila besplatna, ode li iz WBA-a, Krovinović će ostati u inozemstvu. Neki dan smo pisali da ga žele PAOK, Olympiacos, Nottingham Forest..., ima još zainteresiranih klubova, ali zasad nema pomaka, Krovinović je i dalje igrač Benfice na posudbi u WBA-u. Moguće je da se nešto promijeni, ali nerealno je da nova destinacija bude Hajduk.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 10:19