Navijači su napravili redove pred blagajnom

 HNK HAJDUK
LUDILO U SPLITU

Sprema se invazija na Poljud! Sve će gorjeti na derbiju, stiže i 30 tisuća navijača?

Veliki interes navijača vlada za nedjeljni derbi između Hajduka i Osijeka u Splitu
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 16. prosinac 2021. 10:43

U nedjelju će neupitno pasti ovosezonski rekord po pitanju broja gledatelja na jednoj HNL utakmici. Najveću posjetu imali smo na Poljudu, u utakmici Hajduk - Rijeka (1:2), igranoj 29. kolovoza na tribinama je bilo 15.967 gledatelja. S obzirom na euforiju koja vlada u Splitu i Dalmaciji, te na redove koji su se danas ujutro napravili ispred blagajni na Poljudu, neupitno je da će derbi s Osijekom uživo gledati više od 20.000 gledatelja. Najoptimističnije prognoze predviđaju i blizu 30.000 navijača.

I čelnici Hajduka odlično su prepoznali trenutak pa su u prodaju pustili ulaznice po iznimno popularnim cijenama, dostupnim svim gledateljima.

"S obzirom da nasi navijači od početka ove sezone ulažu veća sredstva u kupnju ulaznica i plaćanje testova za Covid potvrdu, klub je odlučio ususret božićnim i novogodišnjim blagdanima kao poklon omogućiti svojim najvjernijima da po sniženim cijenama pohode poljudski stadion i bodre momčad u posljednjoj utakmici ove polusezone. Ulaznice za sve tribine prodavat će se po cijeni od 30 kuna, a ulaznice za djecu do 14 godina po cijeni od 5 kuna. Iznimka su jedino ulaznice za sektore VIP Silver i Zapad Premium."

Od danas su i slobodne ulaznice u prodaji, a navala je bila tolika da su u jednom trenutku pali i serveri za internetsku prodaju ulaznica. Redovi nisu samo na Poljudu, nego i ispred Hajdukovog fan-shopa u centru Splita.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 18:31