TOM DUBRAVEC/ CROPIX Cropix
SN DOZNAJU

Umjesto u borbu za naslov s Hajdukom, Jakoliš u 2. ligu i bitku za opstanak! Evo kamo ide i koliko će Bijeli zaraditi

‘Hajduk je očito imao neku drugačiju opciju, i sada je kasno o tome razbijati glavu‘
Piše: Jurica Radić/SObjavljeno: 26. siječanj 2022. 06:55

Hajduk nije ove zime prodao nijednog igrača iz svog kadra, ali Bijeli će ipak zaraditi na transferu svog posuđenog igrača.

Doznajemo da je Marin Jakoliš odlazi u Cosenzu, klub koji se bori za opstanak Serie B (17.), a Hajduk bi u tom poslu trebao inkasirati odštetu u rasponu od 500.000 do 600.000 eura, ovisno o bonusima, što je cijena koja je od starta istaknuta za 25-ogodišnjeg napadača.

U Cosenzi inače igra Mario Šitum, nekadašnji prvotimac Dinama.

25-godišnji krilni napadač jučer je za Sportske novosti otkrio zašto nije došlo do dogovora njega i Hajduka, kao ni zašto nije ostao u Šibeniku.

image
TOM DUBRAVEC/ CROPIX Cropix

"Što se ponude Šibenika tiče ona je bila korektna, ali jednostavno se nismo mogli pronaći u svim aspektima. Ono što je odgovaralo meni, nije klubu, i obratno. Zaista sam imao želju ostati, ali eto tako je ispalo", rekao je Jakoliš.

Ljudi iz Hajduka, pak, nisu bili zainteresirani za njegov ostanak.

"Žao mi je jer sam nakon svega očekivao nekakav ozbiljniji razgovor s ljudima iz kluba. Bilo je nekakvih kontakata, ali ništa konkretno. Nakon turnira u Splitu nekako se stvorila atmosfera u kojoj se počelo govoriti o mom eventualnom povratku na Poljud, u medijima također, navijačkom puku…Ali, nije se dogodilo, Hajduk je očito imao neku drugačiju opciju, i sada je kasno o tome razbijati glavu".

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. travanj 2024 21:01