BORIS KOVACEV/CROPIX
ZAVRŠNA PROSLAVA

Vatromet, šampanjac i pjesma: Veliko slavlje na Maksimiru nakon što su modrima uručeni pehar i medalje

Ponosni smo i sretni, rekao je kapetan Ademi, koji je na terenu titulu slavio uz sina i suprugu
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 22. svibanj 2021. 22:35

Marijan Kustić, izvršni direktor HNS-a i Tomislav Svetina, aktualni predsjednik ZNS-a i bivši Dinamov direktor predali su Modrima pehar i medalje. Zalijevali su se igrači pjenušcem, fotografirali se, ganjali po terenu, uz kulisu velikog vatrometa i pjesme s razglasa.

image
DAMIR KRAJAC/CROPIX

- Ponosni smo, sretni što smo na ovakav način priveli sezonu kraju, ovo je velik uspjeh za sve nas. Osobno sam također ponosan na sve što sam napravio u Dinamu, na sve trofeje, važno je da smo nastavili osvajati, a nadam se da ćemo nastaviti i dogodine. Najveća snaga ovog Dinama su zajedništvo i karakter - rekao je kapetan Ademi, koji je na terenu proslavio uz sina i suprugu.

image
DAMIR KRAJAC/CROPIX

- Fantastično je dio biti dio ove momčadi, jedan od slađih naslova dosad, jer nam je Osijek bio stalno za vratom. Najbolja sezona u povijesti s obzirom na rezultat u Europi. Svi smo jako sretni! Sad slijedi reprezentacija, imam samo sva dana odmora, ali veselim se tome, ovo mi je drugo veliko natjecanje i jedva čekam Euro - rekao je, pak, Dominik Livaković.

image
DAMIR KRAJAC/CROPIX

A i trener Damir Krznar sjećat će se ove sezone po lijepim trenucima.

- Uživali smo kroz cijelu sezonu bez obzira što je bila teška. Stigla je konačno zadnja utakmica i nagrada kroz taj gol za pobjedu. Neizvjesnost nam je bila dovoljan motiv da se borimo u svakoj utakmici, do kraja smo imali imperativ pobjede, ali su i igrači sami sebi bili podrška, svi su izgarali jedni za druge. Odmora nema puno, 15-ak dana, nadamo se da će odlazaka biti čim manje, ako netko ode onda ćemo reagirati - poručio je Krznar.

image
BORIS KOVACEV/CROPIX

image
BORIS KOVACEV/CROPIX

image
BORIS KOVACEV/CROPIX

image
BORIS KOVACEV/CROPIX

image
DAMIR KRAJAC/CROPIX

image
DAMIR KRAJAC/CROPIX

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
01. svibanj 2024 05:07