Zeljko Hajdinjak / CROPIX
CRNA MAČKA BIJELIH

VIDEO: STRAŠNA SERIJA Čovjek koji je noćna mora svih hajdukovaca napravio je to opet: Zabio im je već 13 golova i to u šest različitih klubova!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. veljača 2020. 23:29

Ivan Krstanović učinio je to - opet! Napadač koji je već više od desetljeća noćna mora svih poljudskih trenera, centarfor koji je prošlog mjeseca zagazio u 38. godinu života, u subotu je ponovno bio nemilosrdni ‘killer’ Hajdukovih ambicija.

Fantastičnim dalekometnim golom u završnici koprivničkog sučeljavanja srušio je Tudorov besprijekorni start u drugom splitskom mandatu, nanio mu prvi poraz nakon pobjeda nad Varaždinom i Lokomotivom, a pritom svoju nestvarnu golgetersku statistiku kontra Hajduka oplemenio još jednim pogotkom i sada ih već ima - 13!?

Triput je Splićanima zabio u dresu Zagreba, triput ih je torpedirao i kao napadač Dinama, dvaput im je zabio kao ‘Riječanin’, pa jednom kao igrač Zadra, slijedila su potom dva gola za Lokomotivu, a sada je, eto, postigao i svoj drugi gol hajdukovcima kao nogometaš Slaven Belupa. Strašna, nestvarna serija, niz je to koji mu je s pravom dodijelio etiketu ‘Hajdukove crne mačke’, status igrača koji je više zabijao Hajduku nego itko drugi u HNL-u...

K tome, ovim je golom došao korak bliže čarobnoj granici od 100 golova u hrvatskom prvenstvu, na kontu već ima 97 pogodaka i doista bi se trebalo dogoditi čudo da u ostatku sezone ne stigne do troznamenkaste cifre. Na svevremenskoj listi strijelaca HNL-a ispred njega su tek Davor Vugrinec (146), Igor Cvitanović (126), Joško Popović (111), Miljenko Mumlek (106) i Tomislav Erceg (98)...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. travanj 2024 01:28