RONALD GORSIC Cropix
GLAS NARODA

Komentari nakon katastrofe Dinama: ‘Sad Zajec ne mora brinuti gdje će se igrati finale‘

‘Lako je PAOK-u bez Bela, Pajača, Zebeca, Kolarića i ostale ekipe... Ajde nek dođu u Dinamov HNL‘
Piše: SNObjavljeno: 14. ožujak 2024. 23:42

Solunski PAOK ugasio je Dinamove europske nade. Visokom pobjedom (5:1) izbacio je Modre iz Konferencijske lige, premda je Jakirovićeva momčad u prvoj utakmici osmine finala donijela prednost od 2:0 iz Maksimira.

Bruno Petković postigao je oba pogotka u maksimirskom dvoboju, a na stadionu Toumba jedini se od dinamovaca u strijelce upisao Arber Hoxha. Taj je gol ponudio nadu na početku drugoga poluvremena koju je vrlo brzo svojim čudesnim obranama ugasio hrvatski vratar u solunskome sastavu Dominik Kotarski.

Reakcije navijača ovakvim izdanjem Dinama bile su očekivano ogorčene pa smo izdvojili smo nekoliko komentara sa službene Facebook stranice Sportskih novosti:

Tihomir Polančec:

Na kraju priče Dinamo nije samo ispao, nego se i osramotio (tko zna kada je PAOK zabio nekome pet komada). Kod 3:1 Špikić je imao priliku za potpuni povratak, ali pogodio nije. Bez obzira na to Dinamo danas više i nije zaslužio - katastrofalno prvo poluvrijeme, golove (posebno treći i četvrti) kakve ne bi primio niti neki niželigaš i to je to. Utakmica jako slična onoj protiv Sparte - kad uđeš onako u utakmicu, ne možeš očekivati više. Eto, sada se novi predsjednik, trener i ostali ne moraju brinuti gdje će biti finale Konferencijske lige - Dinamo ide dalje - u nedjelju ga čeka uvijek nezgodni Rudeš...

Ivan Drežančić:

Još danas se zahvaliti Petku na svemu što je dao za repku.

Marica Kovač:

Čini mi se da se naši sportovi polako urušavaju. U sve ste dovukli strane igrače i trenere, naše igrače se omalovažava, suci su izgubili kredibilitet itd. Ako trener i igrači nemaju svoj klub u ❤️, nema ništa od uspjeha, to je staro i prvo pravilo. ??

Branka Rajinac:

Dakle limitirana ekipa i još k tome psihološki nepripremljena, ali i uz takvog trenera rezultat je kakav je. Hvala igračima na dosadašnjim rezultatima.☺️☺️

Josip Bašić:

Lako je PAOK-u bez Bela, Pajača, Zebeca, Kolarića i ostale ekipe... Ajde nek dođu u Dinamov HNL kada su face!!!

Kata Plemenčić Jakovljević:

Sad se trebaju pokazati tamo gdje ih svi čekamo❤️❤️?

Denis Matijašić:

Tužno za gledati... nema kvalitete za više i bolje... čisti dokaz je HNL i tamo slabo ??

Robert Tuka:

Kakva katastrofa. Dinamo se muči ovu sezonu, kako su ušli u tekmu tako su i prošli. Za ovakve predstave treba kazniti igrače i trenere mjesečnom plaćom. Sramota, posebno apostrofiram jako lošu igru Mišića.

Kundih Goran:

Koliko su mogli, toliko su dali s rosterom igrača, a i sama volja igrača na terenu...

Tomo Bošnjak:

Nažalost zasluženo.

Linker
20. travanj 2024 18:50