Lars Baron/Bongarts/Getty Images
PROŠLI NA JEDVITE JADE

KOVAČ U NEVJERICI NAKON ŠTO JE ZA DLAKU IZBJEGAO TOTALNU BLAMAŽU: Hrvatski trener pokušao objasniti što se zapravo dogodilo: 'Sve je bilo pogrešno'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. listopad 2019. 09:21

Bayern Nike Kovača 'za dlaku' je sinoć izbjegao blamažu i debakl. U drugom krugu Njemačkog kupa Bayern je gubio 1:0 do 83. minute od posljednjeplasiranog drugoligša Bochuma, ali na kraju je uspio preokrenuti i pobijediti. Kovača su spasili golovi Gnabryja i Thomasa Müllera (89').

"Sve je bilo pogrešno nekih 60, 70 minuta. Činjenica da smo odigrali toliko loših dodavanja mora imati veze s pristupom, stavom, a ne s taktikom. Bilo je jednostavno previše igrača koji su odigravali loša dodavanja", nije se mogao načuditi Kovač.

Bayernov trener za utakmicu s Bocuhomom napravio je tri izmjene u odnosu na okršaj protiv Union Berlina proteklog vikenda. Na klupi je ostavio Roberta Lewandowskog, Müllera i Philippea Coutinha, ali na kraju ih je sve morao uvesti u igru.

"Nakon što su Coutinho i Müller ušli stvari su se popravile. A na kraju smo imali i malo sreće protiv Bochuma koji je igrao zaista dobro", dodao je Kovač.

Nakon susreta posebno kritičan bio je kapetan Manuel Neuer.

"Dali smo premalo i ovo je bilo, tužno razočaravajuće. Na kraju smo se izvukli, ali moramo se zapitati kako se predstavljamo. Svi moramo početi od sebe samih. Nema smislaizdvajati pojedince, igrače, trenera, sustav. Nema isprika. Svi moramo početi od sebe, pogledati se u ogledalo i promijeniti stvari"

Linker
28. travanj 2024 15:17