afp
SILVESTRE

'Kovačić ima snažan karakter'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. travanj 2013. 16:38

Argentinski branič Palerma koji trenutno igra na posudbi u milanskom Interu Matias Silvestre (28) spada u skupinu onih koji su oduševljeni hrvatskim 18-godišnjim veznjakom Mateom Kovačićem...

U razgovoru za nogometni portal Tuttomercato.web Silvestre je između ostaloga upitan za mišljenje o Kovačiću koji je u redove „nerazzurra“ stigao u siječnju iz zagrebačkog Dinama.

- Mislim da se uspio jako brzo prilagoditi na talijanski nogomet, na igru Intera i na travnjaku pokazuje da je jako dobar. Istina je da je mlad, ali ima snažan karakter i ostavio je na mene jako dobar dojam – rekao je Silvestre.

Komentirao je Argentinac i kako je usprkos teškim trenucima (4 poraza u zadnjih 5 prvenstvenih utakmica) momčad ujedinjena i kako trener Andrea Stramaccioni ima punu potporu.

- Svi smo ujedinjeni i podupiremo trenera koji je snažna osoba i to pokazuje. Borit ćemo se do samog kraja sezone, pokušati pobijediti u svim utakmicama i dohvatiti finale Kupa. Zbog ozljeda smo se mučili, ali kažem, borit ćemo se do kraja – dodaje Silvestre, čiju momčad u srijedu očekuje uzvratni ogled polufinala Talijanskog kupa protiv Rome. Prvi susret u Rimu dobila je Roma s 2-1.

Linker
19. svibanj 2024 04:18