SYLVAIN THOMAS Afp
NA KRAJU IPAK SLAVILI

VIDEO: Nevjerojatno što se dogodilo PSG-u! Mpabbe dvaput promašio penal pa se ozlijedio, dva poništena gola...

Prvo poluvrijeme Parižanima nije moglo gore proći, ali na kraju su ipak izborili tri boda
Piše: Marko CrnjakObjavljeno: 01. veljača 2023. 22:06

Paris Saint-Germain gostovao je kod Montpelliera u nastavku 21. kola francuskog prvenstva i slavio s 3:1, a malo je reći da je vodećoj momčadi ljestvice apsolutno sve krenulo po zlu od početka susreta, premda na kraju mogu biti zadovoljni rezultatom.

Pehovi za Parižane u prvoj polovici susreta s Montpellierom nisu imali kraja. Već u osmoj minuti Kylian Mbappe propustio je realizirati udarac s bijele točke. Vratar Lecomte zaustavio je njegov silovit udarac u kut, no prilikom vješte obrane pomakao je nogu s gol linije prije Mbappeovog udarca.

image

Mbappe izvodi kazneni udarac

PASCAL GUYOT Afp

Stoga se najstroža kazna ponovila, a Mbappe je ponovno promašio. Ovaj put Lecomteu je pomogla stativa, da bi proslavljeni francuski reprezentativac odbijenu loptu - iz još bolje pozicije nego što je bijela točka - promašio čitav okvir. Udarac na prazan gol, i to s pet metara udaljenosti, završio je daleko, daleko iznad gola. Nevjerojatno da se nešto takvo dogodilo igraču koji je nedavno u finalu Svjetskog prvenstva realizirao tri od tri kaznena udarca - dva tijekom 120 minuta igre protiv Argentine, te još jedan u raspucavanju..

>>>> PROMAŠAJE MBAPPEA POGLEDAJTE OVDJE <<<<

Nije tu bio kraj njegove nesreće - Mbappe je zbog ozljede morao napustiti igru u 21. minuti i prepustio je poziciju Ektiketu. Deset minuta kasnije, ozlijedio se i Sergio Ramos, a na njegovo mjesto ušao je Renato Sanches. Tako je Mbappe u ovom kolu predao vrh liste strijelaca Folarinu Balogunu, koji je u 4:2 pobjedi Reimsa nad Lorientom postigao hat-trick i prestigao šarišku zvijezdu s ukupnih 14 pogodaka, dakle jednim više. Ramos je, pak, izišao zbog nezgodnog udarca u glavu prilikom jednog duela.

Zatim je u 36. minuti PSG napokon zatresao mrežu, ali taj pogodak Lionela Messija poništen je jer se Argentinac nalazio u zaleđu. PONIŠTEN GOL MESSIJA POGLEDAJTE OVDJE

U drugom poluvremenu PSG se riješio muka i poveo preko Fabiana Ruiza (55.), a potom je Messi povisio vodstvo u 72. minuti. Nordin (89.) je vratio neizvjesnost zgoditkom u završnici, ali Zaire Emery otklonio je sve dvojbe u trećoj minuti nadoknade za konačnih 3:1 Parižana.

IZVJEŠTAJ CIJELOG KOLA PROČITAJTE OVDJE

Linker
26. travanj 2024 03:54