FRANCK FIFE Afp
RIJEČ TRENERA

Koeman progovorio o budućnosti Lea Messija: ‘On će sam odlučiti, ali ne smije sumnjati u ovu momčadi‘

‘Tužni smo zbog ispadnja, ali smo sretni što smo zakomplicirali stvari, odigrali smo dobru utakmicu‘
Piše: SNObjavljeno: 11. ožujak 2021. 08:38

Odigravši na svom Parku prinčeva protiv Barcelone 1-1 u uzvratu osmine finala Lige prvaka, nogometaši Paris Saint-Germaina obranili su veliku prednost s Camp Noua i izborili plasman u četvrtfinale.

Parižani su poveli u 31. minuti, kad je Kylian Mbappe realizirao kazneni udarac dosuđen zbog prekršaja Lengleta na Icardiju. U 37. minuti je izjednačio Leo Messi na 1:1 razornim i preciznim udarcem s 25 metara što se na kraju pokazalo kao i konačan rezultat susreta.

image
FRANCK FIFE Afp

- Nismo previše tužni. Naravno, tužni smo zbog ispadnja, ali smo sretni što smo im zakomplicirali stvari, odigrali smo dobru utakmicu posebno u prvom poluvremenu. Zaslužili smo voditi 2:1, a s takvim bi rezultatom sve bilo moguće. Riskirali smo, pritiskali protivnika, dominirai i kreirali dovoljno prilika, ali nismo ih znali iskoristiti - rekao je Koeman nakon utakmice, pa se osvrnuo i na Lea Messija:

- Šteta što on i Cristiano Ronaldo nisu uspjeli uhvatiti četvrtfinale. Messi će sada morati sam odlučiti o svojoj budućnosti, s tim mu nitko ne može pomoći. Sada već neko vrijeme vidi da ova momčad ide u dobrom smjeru, a kada se u obzir uzme i činjenica da dobro radimo s mladim igračima koji će samo još više napredovati onda ne bi trebao sumnjati u ovaj kolektiv. Svi trebaju biti ponosni na ovo, uključujući i predsjednika. Bila je to momčad koja je odigrala odličnu utakmicu i pokazala veliku želju za pobjedom.

Linker
26. travanj 2024 11:43