Utučeni igrači Barcelone

 JOSEP LAGO Afp
NAVIJAČI BARCE DIVLJAJU

‘Ovo im nikada nećemo oprostiti, Xavi, j**i se! Pa taj idiot je potrošio 300 milijuna eura...‘

‘Pique i Busquets su najgori igrači koje sam ikad vidio‘, samo je jedan od navijačkih izljeva.
Piše: Robert KrnjićObjavljeno: 13. listopad 2022. 10:08

Barcelona i Inter su, u najdramatičnijoj utakmici 4. kola Lige prvaka, na Camp Nou odigrali 3:3. Gosti su dvaput vodili, a Xavijeva momčad uspjela je izbjeći poraz prvenstveno zahvaljujući golovima Roberta Lewandowskog (82., 90.+2), odnosno obranama Marca-Andréa ter Stegena u završnici utakmice. Katalonski sastav doveo se tako u situaciju da uoči osmine finala visi o vrlo tankoj niti.

Barca je, naime, u ovome trenutku, treća u skupini C s četiri osvojena boda, Inter je ispred njih sa sedam bodova, a vodeći je Bayern s 12. U posljednja dva kola, i španjolski i talijanski klub igrat će s bavarskim divom, te posljednjeplasiranom Viktorijom iz Plzena. Ukoliko momčad Simeonea Inzaghija u te dvije utakmice osvoji minimalno tri boda, a što je izvjesno da će se dogoditi, prvenstveno u utakmici s češkim prvakom, značit će to kraj europskih snova za „blaugranu“. Takav rasplet događaja vrlo je teško pao Barceloninim navijačima, koji su svoje frustracije i nezadovoljstvo izrazili na društvenim mrežama.

„Čini se da Barci treba još jedna financijska poluga. Jako dobro vođen klub“, „Spremajte kofere za Europsku ligu“, „Svi su veličali Xavija kao novog Pepa, a ja sam rekao da nije spreman. Ovaj idiot je potrošio 300 milijuna eura, a mi idemo u Europsku ligu“, „Alonso prije Baldea? J**i se Xavi“, „J***e, pogledaj tu obranu“, „Xavi sam sebi komplicira stvari“, samo su neki od komentara katalonskih navijača na Twitteru. Osim Xavija, na meti su osobito bili Gerard Pique i Sergio Busquets.

"Nikad ih više ne želim vidjeti kako igraju od početka“, „Ako se ne umirove nakon ove utakmice, nikad ih više neću nazvati legendama kluba“, „ Moraju ubrzati svoj odlazak, j***no smo umorni od njih“, „Pique i Busquets su najgori igrači koje sam ikad vidio“, „Mislim da im nikada neću oprostiti ovu katastrofu. Bez Arauja smo ništa“.

Linker
05. svibanj 2024 03:27