Timo Werner
 SUSANA VERA Afp
PRVAK NA UDARU

Postao je prvak Europe, pa doživio salve uvreda: ‘Taj dečko mora otići! Pa on ne bi zabio ni mojoj...‘

Nevjerojatnim promašajima u prvom poluvremenu Nijemac je svoje fanove bacao u očaj.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. svibanj 2021. 12:03

Timo Werner. Nevjerojatan napadač s tolikim golgeterskim potencijalom kojeg je iskazivao igrajući u Njemačkoj, posebice u RB Leipzigu, opet je iznervirao Chelseajeve navijače. S dva-tri promašaja u prvom poluvremenu bacao ih je u očaj, a da je u tim situacijama bio prisebniji, londonski je sastav mogao slaviti i s više od 1:0 u finalu Lige prvaka protiv Manchester Cityja. Ipak, pogodak za drugi Chelseajev naslov prvaka Europe zabio je drugi Nijemac u dresu Plavaca, Kai Havertz u 42. minuti.

Ipak, društvene mreže izgorjele su, doslovno, nakon silnih Wernerovih promašaja za vrijeme poluvremena. Velika ga većina navijača kluba voli, ako ni zbog čega drugog, onda zbog prilika koje kreira i prostora kojeg otvara u napadu. Ali, promašaji koje izvodi kroz gomilu prilika koje ima, govore više od toga.

Jednom je promašio loptu nakon sjajnog ubačaja Mounta s lijeve strane, a drugi je puta bio u još boljoj prilici no Ederson mu je obranio...

- Nečiji najbolji trener svih vremena potrošio je pet godina kako bi izgradio momčad od milijarde funti i izgubio od kluba kojem je Timo Werner u napadu - samo jedan od komentara na Twitteru.

- Ah taj Tuchel. Pa nije mogao osvojiti Ligu prvaka s Neymarom i Mbappeom, a uspio je s Wernerom! Nogomet je luda stvar..

Evo još nekih urnebesnih komentara na Wernerovu igru s Twittera. Navijači su zaključili da ima više osvojenih Liga prvaka od Manchester Cityja, Arsenala, Tottenhama i PSG-a zajedno...

Linker
17. travanj 2024 12:27