MOHAMMED SAAD Anadolu Via Afp
PORUKA IZMEĐU REDAKA

Cristiano Ronaldo zanimljivo reagirao na osmo osvajanje Zlatne lopte od strane Lionela Messija

Po prvi put od 2003. godine Ronaldo nije bio nominiran za prestižnu individualnu nagradu
Piše: Ivan AlaupovićObjavljeno: 31. listopad 2023. 15:34

Lionel Messi po osmi je put u svojoj karijeri osvojio Zlatnu loptu. Na ceremoniji održanoj ovog ponedjeljka u Parizu, Argentinac je završio ispred Erlinga Haalanda i Kyliana Mbappéa.

Nakon nagrada bilo je podvojenih mišljenja, pa dok su neki smatrali da je Argentinac u potpunosti zaslužio Zlatnu loptu, bilo, kako smo pisali i nekih koji su to nazvali ‘farsom‘.

Mnogi su čekali i reakciju Messijevog ‘vječnog rivala‘ Cristiana Ronalda koji po prvi put od 2003. godine nije bio nominiran za Zlatnu loptu, stoga je Portugalac odlučio da je bolje ne posjetiti Theatre du Chatelet u Parizu. Svoje je mišljenje izrazio jednostavnom reakcijom.

image

Evo kako je Cristiano Ronaldo reagirao u spomenutoj objavi

SCREENSHOT

Španjolski novinar Tomás Roncero objavio je video u kojem je rekao: ‘Pozdrav prijatelji. Ono što smo znali da se dogodilo, ponovno će dati Messiju još jednu Zlatnu loptu. Otišao je u mirovinu u Miamiju, iako je već izgledao kao da je umirovljen u PSG- u pripremajući se za Svjetsko prvenstvo. Osvojio je Svjetsko prvenstvo, da, dobro, ali sa šest jedanaesteraca... Svjetsko prvenstvo je bilo prije deset mjeseci, studeni je. Messi ima osam Zlatnih lopti, trebao je imati pet. Ima Iniestinu/ Xavijevu Zlatnu loptu, Lewandowskog koji je osvojio šest trofeja u jednoj sezoni i Haalandovog koji je bio najbolji strijelac - stajalo je u objavi.

image

Evo kako je Cristiano Ronaldo reagirao u spomenutoj objavi

SCREENSHOT

Ronaldo je stavio nasmijane emojije ispod objave, ali nije sigurno na što točno misli bivša zvijezda Manchester Uniteda. S druge je strane, nakon što je ove godine osvojio nagradu, upitan misli li za sebe da je najbolji igrač u povijesti, Messi odgovorio:

- Kao što sam uvijek govorio, ne znam jesam li najbolji igrač u povijesti ili ne. Ako sam jedan od najboljih, onda je ovo prekrasna stvar.

Linker
30. travanj 2024 03:43