ULRICH HUFNAGEL/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA
ŠTO SE DOGAĐA?

Iz Reala se prvi put oglasili o Modrićevom ugovoru: ‘Luka će ovdje trenirati s nama‘

Modriću je ugovor istekao prije deset dana, a Real još nije službeno objavio ništa o produljenju
Piše: HinaObjavljeno: 10. srpanj 2024. 21:52

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić za dva tjedna će se priključiti pripremama Real Madrida uoči nove sezone, rekao je u srijedu klupski dužnosnik.

- Luka Modrić je igrač Real Madrida. Ovdje će trenirati s nama već 25. srpnja - izjavio je dužnosnik za Hinu.

Modriću, 38-godišnjem veznom igraču, ugovor je istekao prije deset dana. Europski prvak Real Madrid još uvijek nije putem svoje internetske stranice izvijestio o produženju suradnje.

Hrvatski igrač je na godišnjem odmoru nakon što je Hrvatska ispala s Europskog prvenstva prije desetak dana. U posljednjoj utakmici, remiju 1-1 s Italijom, zabio je vodeći gol poslije neiskorištenog jedanaesterca.

Modrić će nakon povratka u Madrid tri dana trenirati sa suigračima u klupskom kampu u sjevernom predgrađu Valdebebas, a onda će poletjeti prema Sjedinjenim Državama.

- (Američka) turneja počinje 28. srpnja - izjavio je dužnosnik.

Modrić bi trebao preuzeti kapetansku vrpcu nakon što ju je prošli mjesec ostavio 34-godišnji branič Nacho Fernandez napustivši klub. Dosad je bio dokapetan.

Real Madrid će na američkim pripremama igrati 1. kolovoza protiv Milana, a onda ga čekaju Barcelona i Chelsea. U Varšavi će zatim igrati finale europskog Superkupa s talijanskom Atalantom.

Modrić nastupa za Real Madrid od ljeta 2012. godine te je s njim osvojio 26 trofeja.

Linker
08. rujan 2024 01:35