Jurgen Klopp

 PAUL ELLIS Afp
OBRAT NA POMOLU?

Pojavio se iznenađujući kandidat za Kloppovog nasljednika: Liverpool će trenirati bivši izbornik Vatrenih?

Podsjetimo, nedavno smo pisali o tome da je glavni kandidat Ruben Amorim
Piše: SNObjavljeno: 14. travanj 2024. 12:34

Na kraju tekuće sezone svjedočit ćemo kraju jedne lijepe nogometne epohe - Jürgen Klopp odstupit će s mjesta trenera Liverpoola. Taj splet okolnosti ponukao je englesku momčad da traže novog trenera, a iako su neka imena već debelo podcrtana u bilježnici Liverpoolovih čelnika, na popisu se našao i jedan Hrvat.

Riječ je o Niki Kovaču! Kako prenosi Daily Mail, Kovačevi predstavnici već su bili u Engleskoj na nekim razgovorima, a tek treba vidjeti hoće li sve doći u odmaklu fazu pregovora. Podsjetimo, nedavno smo pisali o tome da je glavni kandidat Ruben Amorim, ali on je sam pobio sve tvrdnje da je razgovarao s čelnicima Liverpoola.

Kovač u ovom trenutku nema posao nakon što je prošli mjesec dobio otkaz na mjestu trenera Wolfsburga. Prije njih vodio je Monaco od 2020. do 2022. godine, a može se pohvaliti da je u trenerskoj karijeri vodio i Bayern. Naravno, ne treba zaboraviti i da je gotovo dvije godine bio izbornik hrvatske reprezentacije te je bio na svjetskoj smotri u Brazilu 2014. godine.

image
SWEN PFORTNER Dpa Picture-alliance Via Afp

Linker
16. travanj 2024 12:59