FAYEZ NURELDINE Afp
ISPAO IZ TAKTA

VIDEO: Sramotna scena obilazi svijet, teško isprovocirani Ronaldo gnjusnim potezom izazvao zgražanje

39-godišnji napadač Al-Nassra još je jednom podlijegao jeftinim navijačkim provokacijama
Piše: Vito TomasObjavljeno: 09. veljača 2024. 07:49

Al-Hilal pobijedio je Al-Nassr s 2:0 u sklopu pripremnog kupa u Rijadu. Momčad u plavim dresovima u vodstvo je došla u 17. minuti preko Sergeja Milinkovića-Savića, a konačni rezultat već u 30. minuti postavio je prelijepim golom Salem Al Dawsari.

O visokim tenzijama s utakmice i incidentu u režiji Marcela Brozovića već smo pisali, a da Vatreni nije jedini kojeg su dotukle uzavrele strasti pokazao je Cristiano Ronaldo. U videu koji je isplivao nakon utakmice Portugalac je, šetajući put svlačionice, uzeo jedan od protivničkih dresova koji su mu navijača rivala bacili, s njim obrisao genitalije i bacio ga natrag.

Gnjusan je to potez 39-godišnjeg Ronalda koji je još jednom podlijegao jeftinim provokacijama navijača i skroz ispao iz takta, a ovakvim potezom Ronaldo je zgrozio tamošnju javnost.

Peterostruki osvajač Zlatne lopte za vrijeme utakmice prolazio je kroz već standardan tretman, s tribina se nerijetko čulo skandiranje imena njegovog glavnog igračkog rivala Lionela Messija. Praksa je to koju protivnički navijači redovito provode u utakmicama protiv Ronalda, a lakoća kojom se napadača Al-Nassra može isprovocirati samo im ide na ruku.

Linker
09. veljača 2024 08:06