TOM DUBRAVEC/ CROPIX
LIDER HAJDUKA

Glasački listići, kviz Potjera, igrači nose transparente!: Masovni pokret u Dalmaciji zbog Marka Livaje

Igrači našeg trećeligaša koji se bori za naslov na teren su izašli s transparentom za Livaju!?
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 06. lipanj 2021. 16:49

Dok čekamo rasplet glede nastavka karijere prvog igrača Bijelih, Marko Livaja se zabavlja igrajući mali nogomet. U Splitu je prošlog vikenda zaigrao na turniru Krešimir Lozina.

Livaja odmor provodi u Splitu, a navijači i dalje silno priželjkuju ostanak 27-godišnjeg napadača, pri čemu je poruka “Livaja ostani” već odavno izašla iz okvira društvenih mreža. Nakon što su navijači s tom porukom ispisivali glasačke listiće na lokalnim izborima, prije tjedan dana u kvizu Potjera na nacionalnoj televiziji natjecatelj je poručio “i još samo moram dodati - Livaja ostani!”, a prošle subote kampanja za ostanak najboljeg igrača Bijelih spustila se i na trećeligaški nogometni travnjak.

Igrači opuzenskog Neretvanca uoči susreta s Primorcem u Biogradu na teren su izašli noseći transparent “Ni Kup ni titula prvaka, ništa nam ne znače bez tvog ostanka. Livaja ostani”. Igrači Neretvanca osvojili su prošli tjedan Županijski kup, bore se za naslov u 3. HNL jug, ali očito je da ništa nije tako vrijedno kao ostanak Livaje u Hajduku...

Benfica bi iz Bordeauxa htjela Tomu Bašića

Za to vrijeme portugalski Record navodi kako je nekadašnji veznjak Hajduka Toma Bašić na meti Benfice. Bašić (24) je prošle sezone odigrao 34 prvenstvene utakmice postigavši četiri pogotka. Zanimljivo je da ugovor s Bordeauxom ima još jednu godinu, do ljeta 2022. Transfermarkt cijeni Bašića na devet milijuna eura.

Linker
19. travanj 2024 19:21