Richarlison (lijevo)

 ADRIAN DENNIS/AFP/PROFIMEDIA
RANA JE JOŠ SVJEŽA

Hrvatska mu nanijela bol koju će teško izbrisati: ‘To što se dogodilo je gore nego izgubiti člana obitelji‘

‘I dan danas, kad gledam videe na društvenim mrežama, to me rastuži...‘
Piše: SNObjavljeno: 17. siječanj 2023. 06:56

Teško će se Brazilci u skorije vrijeme oporaviti od poraza kojeg im je Hrvatska nanijela u Kataru, a da su rane sa Svjetskog prvenstva još uvijek svježe i bolne, najbolje dočaravaju izjave brazilskog napadača Richarlisona.

"Bio je to udarac. Mislim da je to gore i od gubitka člana obitelji. Bilo se teško oporaviti. I dan danas, kad gledam videe na društvenim mrežama, to me rastuži... No, moramo ići dalje. Još uvijek sam mlad i mislim da ispred sebe imam jedno ili dva Svjetska prvenstva", izjavio je Richarlison za ESPN.

image

Richarlison

MARCIO MACHADO/SPP/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Hrvatska je, podsjetimo, Brazil izbacila u četvrtfinalu SP-a. Bruno Petković postigao je u 117. minuti izjednačujući pogodak te odveo dramu do jedanaesteraca nakon kojih su Vatreni proslavili ulazak u drugo uzastopno polufinale Mundijala.

Što se tiče Richarlisona, on će SP pamtiti i po jednom prekrasnom pogotku kojeg je postigao protiv Srbije i koji je proglašen za najljepši Svjetskog prvenstva.

"Cilj je bio da postanemo prvaci. Da, postigao sam prekrasan gol, ali mislim da taj pogodak nije bio moj cilj. Mi smo tamo otišli po trofej. Ali da, sretan sam što sam ga postigao", zaključio je.

Linker
25. travanj 2024 00:41