FAYEZ NURELDINE Afp
TOTALNI POTOP MIAMIJA

VIDEO: Brozović asistirao za vodstvo protiv Messijevog Intera, ali sve je zasjenila golčina za pamćenje

Iako u ekipi nije bilo Ronalda, Al Nassr je već do poluvremena poveo s 3:0 i na kraju slavio sa 6:0
Piše: SNObjavljeno: 01. veljača 2024. 21:15

Saudijski Al Nassr je ugostio Inter iz Miamija. Trebao je to biti posljednji okršaj Cristiana Ronalda i Lionela Messija, igrača čije je rivalstvo obilježilo 21 stoljeće.

Ipak, uoči dvoboja Al Nassr je rekao kako Ronaldo neće nastupiti jer ima problema s ozljedom i nalazi se u završnom procesu oporavka. Nakon toga, trener Intera Gerardo Martino je odlučio kako ni Messi neće početi utakmicu.

Navijači, od kojih su neki ulaznice plaćali i po 11 tisuća dolara, su tako već u startu bili razočarani. Iako u ekipi nije bilo Ronalda, Al Nassr je već do poluvremena poveo s 3:0, a završilo je čak 6:0.

Marcelo Brozović je asistirao za Otavija koji je već u trećoj minuti zabio za 1:0.

U 10. minuti Talisca je povisio na 2:0, a onda je uslijedio trenutak koji je obilježio susret i obišao cijeli svijet. Laporte je sa svoje polovice zabio za 3:0.

GOL LAPORTEA MOŽETE VIDJETI OVDJE.

Golčina Laportea oduševila je cijeli svijet i gledatelje na tribinama. Među njima je bio i Cristiano Ronaldo koji je oduševio reakcijom nakon što je lopta ušla u mrežu.

RONALDOVO SLAVLJE POGLEDAJTE OVDJE.

U 51. minuti Talisca je iz penala zabio za visokih 4:0. U nastavku su gosti doživjeli potpuni slom. Maran je u 68. minuti povisio na 5:0, a Talisca zabio svoj treći gol za 6:0.

Lionel Messi zauzeo je svoje mjesto na klupi za zamjene u prijateljskoj utakmici te ušao tek u 83. minuti.

Linker
30. travanj 2024 22:03