SCREENSHOT
BRAVO, MAJSTORE

VIDEO: Tri sekunde tišine, a onda urlik oduševljenja. U Novskoj pao pogodak koji će se prepričavati

Libertas je na svojem terenu senzacionalno pobijedio Tigar iz Svete Nedelje, a junak je bio Dragan Verić
Piše: SNObjavljeno: 10. svibanj 2023. 20:27

Daleko od prvoligaških travnjaka, borbe za Europu i za ostanak u elitnom društvu, proteklih tjedana na utakmicama nižih hrvatskih liga padaju spektakularni golovi.

Prije nekoliko dana objavili smo fantastičan pogodak s centra koji je Nikola Pašalić postigao na utakmici Jadrana i Primorca u 1. ŽNL Splitsko-dalmatinske, a sad nam slična majstorija stiže iz Novske.

Na dvoboju 4. NL Središte Zagreb između domaćeg NK Libertasa i GNK Tigar Svete Nedelje, u kojem su domaćini senzacionalno pobijedili 4:3 i osvojili važna tri boda u borbi za ostanak, Dragan Verić spakirao je golčinu koju će nogometni zaljubljenici u Novskoj još dugo prepričavati.

Verić je primio loptu na svojoj polovici, uočio da je vratar Tigra izašao predaleko i odapeo svom snagom prema golu. Lopta je putovala zrakom tri sekunde i odsjela na pravom mjestu, na opće oduševljenje stotinjak gledatelja na Gradskom stadionu.

Tigar je u Novskoj kapitulirao nakon 22 utakmice bez poraza, čime je izgubio utrku s vodećom Zelinom za plasman u treću ligu, dok je Libertas trenutačno 14. s devet bodova više od posljednjeplasiranog TŠK-a 1932.

Osim dvostrukog strijelca Verića, za Libertas su zabijali Đusi (11 m) i Kovačević, a za goste su strijelci bili Škeva, Aljinović i Hasan.

Linker
28. travanj 2024 13:43