Ronaldo
 Claudio Villa/Getty Images / Getty Images for Lega Serie A
DESNI BEK NA OTOKU

ODRŽAN JOŠ JEDAN SASTANAK! PORTUGALAC NA KORAK DO PRELASKA U MANCHESTER CITY U Torinu odlučni: Juventus traži namjanje 60 milijuna eura!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. lipanj 2019. 20:48

Manchester City je na korak do dovođenja Portugalca Joaa Cancela iz redova Juventusa. Kako prenose strani mediji u ponedjeljak je održan još jedan sastanak dvaju klubova i sjajni desni bek uskoro bi mogao postao novi igrač aktualnog prvaka Premier lige.

U Torinu su odlučni za svog igrača dobiti oko 60 milijuna eura, dok u Cityju s druge strane žele spustiti cijenu za koji milijun. Sve bi se trebalo rasplesti u idućih nekoliko dana, a opcija dovođenja Cancela na Etiad je isključivo iz razloga jer će Brazilac Danilo vrlo vjerojatno napustiti Manchetster ovog ljeta.

Soccer Football - Champions League - Group Stage - Group H - Manchester United v Juventus - Old Trafford, Manchester, Britain - October 23, 2018  Manchester United's Anthony Martial in action with Juventus' Joao Cancelo                 Action Images via Reuters/Jason Cairnduff
Action Images via Reuters

27-godišnji Danilo nije se uspio izboriti za mjesto u početnoj postavi Cityja tijekom svoje godine provedene u Manchesteru i navodno ima nekoliko ponuda.

Cancelo je s druge strane stigao u Juventus prošlog ljeta iz Valencije za nešto više od 40 milijuna eura, a ove sezone je odigrao ukupno 34 utakmice i postigao jedan pogodak.

Linker
18. svibanj 2024 19:06