Richarlison

 OLI SCARFF Afp
‘NE POŠTUJEM TE!‘

Brazilac legendi mrskog rivala nakon ludog preokreta: ‘Operi svoja usta prije nego pričaš o nama!‘

Stručni komentator Skyja nije ga štedio za vrijeme gradskog derbija, a ovaj mu to nije zaboravio.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. svibanj 2022. 07:24

Velikim preokretom u zaostaloj utakmici 33. kola engleskog nogometnog prvenstva i pobjedom od 3:2 protiv Crystal Palacea, Everton je izborio ostanak u Premier ligi. Nakon što su nogometaši Franka Lamparda bili u zaostatku od dva pogotka sve do 54. minute, golovima Keanea, Richarlisona i Calverta-Lewina, stigli su do važne pobjede i otišli na četiri boda više u odnosu na Burnley i Leeds, kolo prije kraja.

Everton je tako nakon turbulentne sezone ipak pristao u luku spasa prije trilera u zadnjem kolu. Burnley je remizirao s Aston Villom (1:1) pa sada ima isti broj bodova, ali i značajno bolju gol-razliku u odnosu na Leeds.

No, nisu se u Evertonu libili proslaviti veliku pobjedu i ostanak u Premier ligi, što se nakon događanja na terenu dijelom preselilo i na društvene mreže. Osim poruka podrške i zahvale navijačima, neki su igrači ulazili u polemike sa stručnim komentatorima na TV-postajama i bivšim nogometašima.

Tako je Richarlison, strijelac pogotka za izjednačenje na 2:2 spočitnuo legendi Liverpoola Jamieju Carragheru neke riječi. Carra ga je u prijenosu na Sky Sportsu prozvao da hini da je ozlijeđen, a zapravo mu nije ništa, za vrijeme utakmice Liverpoola i Evertona na Anfieldu prošlog mjeseca.

image

Jamie Carragher

PETER POWELL Afp

Carragher se poslije toga ispričao Richarlisonu, rekavši da je pretjerao te da je nakon pregledanih snimki bilo jasno da je postojao problem s njegovim gležnjem na Merseyside derbiju. No, brazilskog ofenzivca nisu previše dodirnule Carragherove isprike, pa mu je sinoć na Twitteru napisao:

- Operi svoja ustao prije nego što budeš išta govorio o meni i Evertonu, ne poštujem te.

Linker
19. travanj 2024 10:54