Action Images via Reuters/Lee Smith
NEMA LAKIH UTAKMICA

NJEMAČKI TRENER PROŽIVLJAVAO TEŠKE TRENUTKE ZA VRIJEME TRILER ZAVRŠNICE 'Mislio sam - ovo je sudbina... a onda se dogodi situacija sa Salahom!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. svibanj 2019. 01:55

Nogometaši Liverpoola slavili su u 37. kolu engleske lige u napetom susretu kod Newcastlea s 3:2 i time zadržali šanse za naslov.

Osim traumatične utakmice prepune sadržaja, najveći šok dogodio se kada je u 73. minuti zbog sudara s domaćim vratarom s terena iznesen Mohamed Salah te se ne zna kolika je težina ozljede.

Nakon susreta njemački trener na klupi Liverpoola Jurgen Klopp je izjavio za Sky Sports:

"Način na koji je Newcastle igrao... bilo je zaista teško nositi se s njima. Bilo je iznimno teško braniti se, a oni su se uspjeli vratiti u igru. Cijela je utakmica bila briljantna i moram čestitati dečkima na izvedbi.", poručio je Nijemac i dodao:

"Bio sam smiren i mislio sam - ovo je sudbina. Momci daju sve što je u njihovoj moći. Bili smo agresivni, napadali smo, a onda se dogodila situacija sa Salahom i ostali smo bez njega.", podijelio je Klopp svoja razmišljanja u trenucima kada se nije mogao predvidjeti završetak ovog trilera.

Na najvažnije pitanje još nema odgovora. Jedino što je Nijemac rekao nakon utakmice u vezi Salaha bilo je: "Morat ćemo pričekati i vidjeti", suzdržan je bio Klopp. o jednoj od neslužbenih verzija, ozljeda ipak nije najteže prirode, ali svoj će sud tek u nedjelju moći dati liječnička služba Liverpoola.

"Rekao sam dečkima da je jedini način da se ovo pobijedi - da igraju nogomet. Newcastle je zaista bio odličan, ali mi imamo tri boda te sada i dalje imamo šanse za titulu. Cijelu smo sezonu naporno radili da bismo došli ovdje. Nismo najbolja momčad na svijetu pa se zato moramo dodatno truditi. Nema lakih utakmica. U trenucima kada je bilo teško nitko nije bio nervozan, nitko nije napravio nepotreban prekršaj, samo smo bili potpuno fokusirani na cilj, a to je najvažnija lekcija koju smo naučili. Sada znamo da se na ovakav način možemo nositi sa svima.", zaključio je Klopp.

Linker
28. travanj 2024 15:31