Joao Felix

 PIERRE-PHILIPPE MARCOU Afp
KRENULO 15. KOLO

Griezmann s dvije asistencije, a Felix i Morata golovima odveli Atletico na treće mjesto La Lige

Osim dva gola utakmicu su obilježila i tri isključenja.
Piše: HinaObjavljeno: 29. prosinac 2022. 23:45

Nogometaši madridskog Atletica uspješno su odradili domaću utakmicu 15. kola La Lige te su s 2:0 svladali Elche za dolazak na treće mjesto ljestvice.

Na samom kraju prvog poluvremena, kod rezultata 0:0, pocrvenio je gostujući igrač Gonzalo Verdu. No, domaći sastav nije ostao dužan te je u 53. minuti igrač Atletica Hermoso zaradio drugi žuti karton.

Nakon što su obje momčadi ostale s igračem manje krenuli su golovi s domaće strane. Prvo je Joao Felix u 56. minuti pogodio za 1:0. U 74. minuti je Alvaro Morata zabio za 2:0, a u oba slučaja asistent je bio francuski nogometaš Antoine Griezmann. U samom finišu isključen je još jedan igrač Elchea, Quina.

Hrvatski vratar Ivo Grbić odgledao je utakmicu s klupe za pričuve Atletica.

Atletico je ovom pobjedom, barem privremeno, došao na treće mjesto ljestvice. Elche je i dalje bez pobjede te uvjerljivo na dnu ljestvice.

U energičnoj utakmici s dosta napetosti s obje strane Betis i Athletic su odigrali 0:0. Oba su sastava na 25 bodova te su na petom i šestom mjestu ljestvice.

U petak će igrati Getafe - Mallorca, Celta - Sevilla, Cadiz - Almeria i Valladolid - Real Madrid, dok se u subotu sastaju Barcelona - Espanyol, Real Sociedad - Osasuna i Villarreal - Valencia.

La Liga, 15. kolo:

Atletico Madrid - Elche 2:0 (Joao Felix 56, Morata 74)

Betis - Athletic 0:0

Girona - Rayo Vallecano 2:2 (Castellanos 34-11m, Saiz 75-11m/Camello 2, Palazon 62)

Linker
26. travanj 2024 19:38