MANU FERNANDEZ
NIZOZEMSKA VEZA

Ovo će biti neka nova Barcelona! Stižu četvorica novih igrača, evo kako bi mogao izgledati Koemanov stroj

Na vratima bi sigurno ostao Ter Stegen dok bi stoperski dvojac i dalje činili Piquet i Lenglet...
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. kolovoz 2020. 10:48

Nakon teškog udarca u četvrtfinalu Lige prvaka, momčad Barcelone preuzeo je Nizozemac Ronald Koeman i odmah krenuo u akciju. Kako prenose Španjolci Koeman bi od iduće sezone u svojim redovima želio vidjeti Donnyja van de Beeka, Memphisa Depaya te Michaela Keanea. Nizozemski dvojac poznaje još iz ranijih dana kada je bio na čelu reprezentacije dok je Kanea svojevremeno doveo u Everton iz Burnleyja.

Teški su ovo dani za katalonskog velikana kojeg je nakon šokantnog ispadanja iz Lige prvaka zadesila nova loša vijest, a to je mogućnost da Leo Messi uskoro napusti Nou Camp. Za vjerovati je kako će u Barceloni učiniti sve kako bi zadržali nevjrojatnog Argentinca, a u tu kategoriju spadaju i nužna pojačanja. Britanski portal 'Give me sport' se tako poigrao mogućim sastavom kojeg bi navijači mogli gledati od iduće sezone.

image
MANU FERNANDEZ

Na vratima bi tako sigurno ostao Ter Stegen dok bi stoperski dvojac i dalje činili Piquet i Lenglet. Novosti bi moglo biti na bočnim pozicijama gdje bi kao nova pojačanja mogli stići Raphael Guerreiro, 26-godišnji Portugalac iz Borussije Dortmund i Leicesterov Ricardo Pereira, također 26-godišnji Portugalac.

U veznom redu dominirao bi nizozemski dvojac Frenkie de Jong i Donny van de Beek, a društvo bi im činio Miralem Pjanić koji je već potpisao ugovor s Kataloncima. Kada je napad u pitanju, Messiju bi uz Griezmanna mogao doći i sunarodnjak Lautaro Mrtinez koji je već duže vrijeme označen kao prva želja kluba. Ovaj sjani napadač još uvijek je nogometaš Intera, a ove je sezone zabio 21 pogodak u 48 odigranih utakmica.

Mogućih prvih 11 Barcelone(4-3-3): Ter Stegen – Guerreiro, Pique, Lenglet, Pereira – De Jong, Pjanić, Van de Beek – Messi, Griezmann, Martinez

Linker
08. svibanj 2024 14:24