VAR nije vidio Suarezovu ruku?

 SCREENSHOT
PODIGLA SE PRAŠINA

Prvi ligaški gol Vatrenog nakon 11 godina je neregularan? Zavladalo ogorčenje: ‘Kako to sudac nije vidio?‘

Bilo je protesta, no sudac se nije oglašavao, nisu reagirali niti iz VAR sobe pa je pogodak priznat
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. studeni 2021. 14:25

Nekadašnji hrvatski nogometni reprezentativac, 29-godišnji Šime Vrsaljko postigao je pogodak za svoj Atletico iz Madrida ove nedjelje na gostovanju u Valenciji. Pisali smo već o tome, njegov gol za vodstvo gostiju 1:3 tek je četvrti službeni pogodak desnog braniča u njegovoj seniorskoj karijeri. Ujedno, prvi je to puta da je Vrsaljko zabio ligaški pogodak nakon čitavih 11 godina.

image

Šime Vrsaljko slavi sa suigračem Angelom Correom

PRESSINPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Pressinphoto/Shutterstock Editorial/Profimedia

No, španjolski mediji pišu o tome, a neki i tvrde da je pogodak u 60. minuti - neregularan. Naime, nakon slobodnog udarca De Paula i Griezmanovog ubačaja koji je uslijedio prema Suarezu u srce kaznenog prostora, ispada da je upravo Suarez igrao rukom prije nego li je lopta sretno došla do Vrsaljka koji će je zakucati u mrežu. Bilo je protesta Valencijinih igrača, no sudac Cesar Soto Grado nije se oglašavao, a nisu reagirali niti iz VAR sobe pa je pogodak ostao priznat.

>>> POGODAK VRSALJKA POGLEDAJTE OVDJE

Soto Grado i VAR soba jesu gledali potencijalno zaleđe Vrsaljka, ali Suarezovu ruku očito nitko nije primijetio ili joj barem pridavao veliku važnost. Iz Valencije su se nakon utakmice žalili i na sudački kriterij. Jedan od dva žuta kartona za Atletico dobio je i naš Vrsaljko koji je inače u 8. minuti zamijenio ozlijeđenog Kierana Trippiera. Iz Valencije vele da se nakon jednog okršaja sa Goncalom Guedesom Hrvatu lako mogao pokazati i crveni karton...

Linker
26. travanj 2024 09:58