MASSIMO PAOLONE/LAPRESSE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Massimo Paolone/lapresse/shutterstock Editorial/profimedia
SERIE A

Okršaj Vatrenih na Čizmi završio bez pobjednika, Bologna izborila remi u petoj minuti nadoknade

Bologna je peta sa 32 boda, dok je Genoa na 12. poziciji sa 21 boom. Na vrhu ljestvice se nalazi Inter sa 45 bodova
Piše: HinaObjavljeno: 05. siječanj 2024. 23:03

U prvom susretu 19. kola talijanskog nogometnog prvenstva Bologna i Genoa su odigrale 1-1, a domaćin je izjednačio u petoj minuti sudačke nadoknade.

Gosti su poveli u 20. minuti golom Alberta Gudmundssona, a izjednačio je Lorenzo De Silvestri u petoj minuti sudačke nadoknade.

Bila je to utakmica u kojoj je domaćin dominirao praktički u svim segmentima igre, no sve do sudačke nadoknade vodila je Genoa.

Gosti su poveli u 20. minuti golom islandskog napadača Gudmundssona koji je pogodio iz slobodnog udarca. Bologna je u nastavku susreta pritiskala, no Josep Martinez je branio sjajno. Ipak, u petoj minuti nadoknade niti on nije mogao ništa. U gužvi nakon ubačaja iz kornera najbolje se snašao De Silvestri i deset minuta nakon što je ušao u igru izjednačio je.

U posljednjim trenucima susreta Gudmundsson je još jednom mogao šokirati stadion Renato Dall‘Ara. Gosti su u osmoj minuti nadoknade izborili slobodan udarac naa 20 metara, Gudmundsson je pucao, ali je ovoga puta pogodio gornji dio vratnice.

Za Bolognu je do 54. minute igrao Nikola Moro, dok je Milan Badelj igrao cijeli susret za goste.

Bologna je peta sa 32 boda, dok je Genoa na 12. poziciji sa 21 boom. Na vrhu ljestvice se nalazi Inter sa 45 bodova.

Linker
30. travanj 2024 13:55