Ante Rebic of AC Milan in action during the Serie A 2021/22 football match between AC Milan and Hellas Verona FC at Giuseppe Meazza Stadium, Milan, Italy on October 16, 2021 (Photo by Fabrizio Carabelli/LiveMedia/NurPhoto) (Photo by Fabrizio Carabelli/NurPhoto/NurPhoto via AFP)

 FABRIZIO CARABELLI Nurphoto Via Afp
POVRATAK NA TEREN

Stefano Pioli dobio odlične vijesti uoči velikog derbija, Ante Rebić će biti spreman za okršaj s Interom

Očekuje se da će svoju priliku protiv Intera Rebić čekati na klupi
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 06. studeni 2021. 08:04

Dobre vijesti doznao je tijekom petka trener Milana Stefano Pioli. Za nedjeljni derbi s Interom imat će na raspolaganju još jednu opciju u napadu.

Riječ je o donedavnom hrvatskom reprezentativcu Anti Rebiću, koji se oporavio od ozljede gležnja zbog koje je propustio posljednjih pet utakmica.

Na treningu u petak Rebić je započeo vjeđbati individualno, da bi se u nastavku priključio ostatku momčadi. Calciomercato.com je izvijestio kako je Pioli optimističan glede Rebićevih šansi za nastup u Derbyju della Madonnina.

Rebić je za Milan u aktualnoj sezoni odigrao 10 utakmica, te je postigao po jedan pogodak u Ligi prvaka i talijanskom prvenstvu.

Očekuje se da će svoju priliku protiv Intera Rebić čekati na klupi. Napad Rossonera trebao bi predvoditi Zlatan Ibrahimović, a u ofenzivnoj trojci iza Šveđanina vjerojatno će biti Alexis Saelemaekers, Rafael Leao i Brahim Diaz.

Linker
26. travanj 2024 12:20