Lindon Selahi, Franjo Ivanović i Emmanuel Banda

 DAMIR ŠKOMRLJ Cropix
DOGOVOR NA POMOLU

Loša vijest za Hajduk, Dinamo i konkurenciju: ‘Otpisani‘ igrač Rijeke se vraća u momčad?

Sopić će nakon dugo vremena na dispoziciji za Rudeš imati sve igrače iz kadra
Piše: Siniša LončarObjavljeno: 14. prosinac 2023. 20:32

Lindon Selahi, veznjak koji je zbog nepotpisivanja produžetka ugovora udaljen od prve momčadi i smješten na tribine riječke Rujevice, također je bio dijelom jučerašnje velike Rijekine večeri. Dobro raspoložen i s osmjehom na licu, Selahi ni sa čime nije odavao da je njegov put u Rijeci završio, upravo suprotno.

Tko zna, možda je na njega djelovao i razgovor s čelnim čovjekom kluba. U jednom je trenutku predsjednik albanskog reprezentativca, baš poput oca, zagrlio i odveo na terasu, gdje su u ugodnom razgovoru proveli 10-ak minuta.

Naravno da nam sadržaj razgovora nije poznat, no sudeći prema osmjesima na njihovim licima po završetku, nitko se ne bi iznenadio da 24-godišnjak osvane u momčadi protiv Rudeša. To bi ujedno i značilo da su klub i predstavnici igrača zakopali “ratne sjekire” i da će Selahi uskoro produžiti vjernost klubu s Kvarnera ili je to možda već i - učinio.

image

Igraci Rijeke

DAMIR ŠKOMRLJ Cropix

Kada je riječki kadar u pitanju, ne ulazeći u problematiku “Selahi”, dobra je stvar što će trener Sopić nakon dugo vremena na dispoziciji za Rudeš imati sve igrače iz kadra. U momčad se tako vraćaju kartonirani Ivan Smolčić i Niko Janković, ozljeda Petroviča je također prošlost, a svega dvojica igrača riskirat će eventualni izostanak u prvoj idućoj utakmici, onoj u siječnju protiv Gorice.

Dva žuta kartona imaju samo Toni Fruk i Emir Dilaver, taj riječki dvojac morat će biti posebno oprezan žele li, nakon zimskih priprema, participirati u odgođenom dvoboju protiv ovogodišnjeg najugodnijeg iznenađenja lige.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 21:12