Ivan Perišić i Ivan Rakitić

 RONALD GORSIC/CROPIX Cropix
DRUŠTVENE MREŽE GORE

‘Sritno Ivane, ali evo zašto je transfer Nike Kranjčara veći!; Perija, Livaja, Gatuzo i Raketa, sad je Dinamo...‘

Donosimo neke od stotina komentara na veliki transfer Ivana Rakitića u Hajduk
Piše: SNObjavljeno: 21. srpanj 2024. 08:29

Ivan Rakitić je igrač Hajduka! Velika je to vijest čija se objava očekivala danima, dapače, Sportske novosti najavile su je još prije dva tjedna, a sinoć točno u ponoć, stigla je i potvrda iz splitskog kluba. Sve je sada službeno, legendarni Raketa će večeras od 19.30 biti i predstavljen na Poljudu.

Konačni dolazak najzvučnijeg pojačanja u povijesti HNL-a, i najtrofejnijeg nogometaša koji je igrao u hrvatskoj ligi razgalila je navijače Hajduka. Društvene mreže prepune su euforičnih komentara i komentatora, od onih koji u naletu sreće veličaju ‘najveći hrvatski klub‘, preko onih koji sada još više vjeruju u naslov prvaka, do trećih koji se dive Raketi jer se odrekao bogatstva kako bi odjenuo bijeli dres.

Naravno, uvijek su tu i oni četvrtim, koji sumnjaju i tvrde da se Hajduk polako pretvara u ‘starački dom‘.

Donosimo neke od više stotina komentara na veliki transfer Ivana Rakitića u Hajduk.

"HAJDUK je velik, najveći!! Šta ti je moć ljubavi prema klubu"

"Neka pati koga smeta, stigla nama raketa"

"Veliko ime kao i drugi Ivan, Ivan Perišić, velika znanja i iskustva koja mogu prenijeti na one koji će ih naslijediti, ne zauzimaju mjesto mlađima kao što neki kažu, pripremaju im staze, spremaju ih na dugačak, uspješan put"

"Hajduk postaje starački dom, a ne nogometni klub"

"Bravo, odličan posao kluba i kumova! Welcome, Rocket!"

"Privatna Karijera je jedno, igrati za Hajduk je nešto drugo, trenutno mi je Livaja ispred svih, ovome svaka čast, ali čovjek je šmeker ❤️ dok se drugi ne dokažu.... psss"

"Perija, Livaja Gatuzo i Raketa, sad je Dinamo, otvorena meta"

"Nije on najveće pojačanje u Hajdukovoj povijesti, on je najveće pojačanje općenito u HNL-u, nijedan igrač nije igrao tu po pašnjacima HNL-a sa više trofeja od Rakitića"

"Otac mu iz hajdučkog Slavonskog Broda, a majka iz Žepča gdje je riječ svetinja i Hajduk božanstvo. Hvala Ivane da u svojoj jedinoj Hrvatskoj karijeru završiš. Dobro su te tvoji odgojili"

"Veliko ime, veliki igrač. Sigurno uz Gattusa i Perišića naša liga dobija dodatnu dimenziju. Ja sam Dinamovac i vjerujem u obranu naslova. U konačnici pitanje je u kakvoj je formi sa 36 godina. Ali bez obzira na rivalstvo, drago mi je da je došao. Ove godine nas čeka zanimljivo prvenstvo jer vjerujem da Osijek i Rijeka isto imaju što za reći, ali u konačnici vjerujem ???, u reprizu prošle godine".

"Odličan posao za Hajduk. Mislim da će se podići kvaliteta nogometa u Hrvatskoj, jer je počela opasno opadati"

"Ne bih se složio zato što bi HNL trebala biti razvojna liga s pokojim pojačanjem, a mi smo ju pretvorili u "staračkih dom" i udomljavanje nepoznatih stranih igrača"

"Skupljamo staro željezo, stare akumulatore, stare peći kupimo..."

"Sritno Ivane, ali transfer Nike Kranjčara je veći, jer je Niko došao u naponu snage, ali Raketa može pomoći"

"Sad ćeš vidit Ivane šta je ljubav prema igraču, vidit ćeš kako Split gori"

"Dinamo sa juniorima na +10..Ovo je smiješno..."

"Otvoriti Poljud danas... sad mi jasno zašto je Adidas otkazao Dinamu i otišao u Hajduk!! Nakon Mbappea u Realu, ovo će im biti druga najveća prodaja dresova!"

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
30. kolovoz 2024 01:29