SN transferi

 SN
NOGOMETNI MERCATO

UŽIVO: Kane obavio liječnički, debitira već u subotu!? Leipzig doveo zamjenu za Gvardiola, Hrvat ima novi klub

Sve najvažnije vijesti vezane uz nogometne transfere pratimo uživo na portalu SN
Piše: SNObjavljeno: 11. kolovoz 2023. 23:23
23:21

Prema navodima engleskih i njemačkih medija Harry Kane obavio je liječnički pregled u Münchenu i sve je spremno da bude službeno predstavljen kao novi igrač Bayerna. Rok za registraciju igrača je u subotu do 15h i ako ga Bavarci službeno proknjiže, bit će u konkurenciji već za sutrašnji susret njemačkog Superkupa protiv RB Leipziga.

23:10

Uoči međusobnog okršaja na startu premierligaške sezone nastavlja se borba Liverpoola i Chelseaja izvan travnjaka. U trenucima dok vode borbu oko dovođenja Moisesa Caiceda iz Brightona oba kluba u svoje redove žele dovesti i Romea Laviju iz Southamptona. Riječ je o veznjaku za kojeg je Liverpool dao tri ponude i sve tri su odbijene, a sada je Chelsea navodno ponudio 55 milijuna funti, pet milijuna više nego što su 'Sveci' tražili za realizaciju posla.

22:47

Morten Hjumland novi je igrač lisabonskog Sportinga. Sporting će talijanskom Lecceu platiti 18 milijuna eura odštete plus 3 milijuna bonusa za jednog od najboljih veznjaka u Serie A prošle sezone.

21:55
21:54

Harry Kane i njegova supruga Katie stigli su napokon u München gdje bi trebao obaviti liječnički pregled i kompletirati transfer iz Tottenhama u Bayern vrijedan 100 milijuna funti. Očekuje se da posao bude realiziran večeras.

21:28

Prema navodima francuskog L'Equipea, Chuba Akpom iz Middlesbrougha novo je pojačanje Lensa. Francuski klub platit će 15 milijuna eura za engleskog napadača.

20:44

Brazilski veznjak Fred sljedeće će sezone igrati u redovima turskog velikana Fnerbahčea. Iz kluba su službeno potvrdili posao, a igrač bi trebao biti službeno predstavljen u subotu. Fenerbahče je za Freda platio 10 milijuna eura odštete plus dodatnih 5 kroz bonuse.

20:24

Prema pisanju talijanskih medija, konkretno dnevne novine koja izlazi u Veneciji, "La Nuova di Venezia e Mestre", Dinamo je talijanskom drugoligašu Veneciji poslao službenu ponudu za napadača Joela Pohjanpala! Više o svemu pročitajte OVDJE.

19:49

Nakon dovođenja Matea Kovačića i Joška Gvardiola u Manchester Cityju rade na dovođenju novih pojačanja. Želje Pepa Guardiole su Brazilac iz redova West Hama Lucas Paqueta i krilni irač Rennesa, Belgijac Jeremy Doku.

19:21

Bivši mladi hrvatski reprezentativac Marko Stolnik novi je član rumunjskog prvoligaša FC Uta Arada. Ovaj 186 centimetra visoki branič može igrati na poziciji stopera i desnog beka, a u Hrvatskoj je bio članom Varaždina, Dinama, Sesveta i Lokomotive.

18:44

Francuski U21 reprezentativac Castello Lukeba novi je igrač RB Leipziga. Ovog stopera Leipzig je doveo za 34 milijuna eura odštete iz Lyona, a francuskom klubu ide i 20% od njegovog budućeg transfera. Na kupnju Lukebe u Leipzigu su se odlučili nakon prodaje Joška Gvardiola u Manchester City.

18:00

Početkom prijelaznog roka se činilo da Perišić sigurno napušta London, samo je bilo pitanje dana ili tjedna, ali sada ga u Londonu ipak gledaju s drugim očima. Više o svemu pročitajte OVDJE.

17:20

Napadača Slaven Belupa Antu Crnca skautirali su već mnogi klubovi, a čelnici kluba iz Koprivnice već su odbijali ponude iz Belgije, Turske i Austrije. Međutim, Crnac je sve bliže izlaznim vratima, posebno zato što su se "u igru" uključili klubovi kojima nije problem platiti očekivanih milijun i pol eura, što je cijena ispod koje u Koprivnici ne žele razgovarati o Crncu. Više o svemu pročitajte OVDJE.

16:52

Real Madrid je zamjenu za ozlijeđenog vratara Thibauta Courtoisa (križni ligamenti koljena) pronašao u Sevillinom čuvaru mreže Yassineu Bounouu. Ovaj 32-godišnjak želi zaigrati u Madridu, a pregovori između dvaju klubova su u tijeku. Igračeva vrijednost procijenjena je na 12 milijuna eura, što nije veliki problem za Kraljeve.

16:34

Branič Manchester Uniteda koji je prošlu sezonu igrao na posudbi u Marseilleu Eric Bailly na korak je od posudbe u redove turskog Bešiktaša. Više o svemu pročitajte OVDJE.

13:19

Evo i nastavka priče. Igrač o kojem se piše čitavog ljeta želi samo u Chelsea.

13:11

Fabrizio Romano definitivno dodaje da je Chelsea i dalje u utrci, a prema nekim navodima, čini se da je Caicedo i dalje u Londonu gdje je već odrađivao liječničke preglede...

13:08

Ništa se nije promijenilo glede situacije za Moisesa Caiceda. Brighton je prihvatio Liverpoolovu ponudu od 110 milijuna funti za svoga veznjaka. Rekli su još i ranije, prodat će ga najkasnije do kraja tjedna, i to onome tko im ponudi najviše na ime odštete. Chelsea je već s njime bio dogovorio osobne uvjete, ali čini se da će on put Anfielda. Očekuje se kontra-ponuda iz Londona, no u taboru Plavaca moraju biti brzi...

12:29

Jakov Medić jedan je od hrvatskih nogometaša koji je ovog ljeta promijenio klub, a njegov transfer iz St.Paulija u Ajax je ostavio u šoku. Što o svemu kaže Medić u intervjuu za Sportske novosti pročitajte OVDJE.

12:21

Everton je doveo treće pojačanje za novu sezonu, ujedno i najskuplje do sada. Nakon što je Ashley Young stigao besplatno, a Arnaut Danjuma na posudbu za tri milijuna eura, danas je objavljeno kako je Everton platio 15 milijuna eura za 19-godišnjeg napadača Chermitija. On je došao iz Sportinga iz Lisabona, a prošle sezone je u 16 nastupa u španjolskom prvenstvu postigao tri gola i imao dvije asistencije. Chermiti je postigao i tri gola u četiri nastupa za portugalsku U19 reprezentaciju.

10:30

Hassane Bandé je od veljače 2021. do lipnja 2022. godine bio član Istre 1961 te je upisao 45 nastupa i osam golova u SuperSport HNL, a iz Pule je prošlog ljeta otišao u francuski Amiens. U drugoj francuskoj ligi se nije naigrao, upisao je samo 470 minuta u ukupno 21 utakmici za Amiens, a postigao je tek jedan gol. To je značilo da reprezentativac Burkine Faso treba pronaći novi klub, a našao ga je u Finskoj. Bandé je prešao u HJK Helsinki s kojim je potpisao ugovor do ljeta 2025. godine.

10:21

Kako javljaju engleski novinari, Harry Kane ipak je dobio dopuštenje Tottenhama da krene za München gdje bi danas trebao odraditi liječnički pregled i potpisati ugovor s Bayernom.

09:28

Što se događa s transferom Harryja Kanea u Bayern? Nakon što su jutros svi vodeći engleski i njemački mediji javili kako će engleski napadač danas letjeti u München kako bi obavio liječnički pregled, sada novinar Sky Sportsa Kaveh Solhekol javlja kako je Kane zaustavljen na putu prema zračnoj luci te mu je rečeno da ne odlazi u bavarsku prijestolnicu. On se vratio kući koja se nalazi blizu zračne luke te čeka dopuštenje da leti. Izgleda kako Tottenham želi promijeniti postignuti dogovor s Bayernom prije nego bude kasno...

09:13

Neugodno iznenađenje: Dinamovo pojačanje zapelo na liječničkom pregledu, Modri idu na potpuni rizik?! Opširnije pročitajte OVDJE.

08:25

Harry Kane danas odlazi u München na liječnički pregled! Tu vijest donosi Sky Sports, a naslonjena je na ranije vijesti koje su stigle iz Njemačke, a po kojima bi se ova transfer saga napokon trebala riješiti. Kane bi sljedeće sezone trebao predvoditi napad Bavaraca, a Tottenham će dobiti odštetu od 100 milijuna eura koja može narasti za dodatnih 15-ak milijuna u slučaju ispunjenja svih bonusa.

08:20

Pripreme Intera približavaju se kraju jer se prvo kolo Serie A igra sljedeće sezone, a Nerazzurri su i dalje u potrazi za napadačem. U odnosu na prošlu sezonu ostali su bez Edina Džeke, ali i Romelua Lukakua s kojim su željeli produžiti suradnju no on je izabrao odlazak u Juventus. Pokušao je Inter doći i do Gianluce Scamacce, ali je on otišao u Atalantu te se sada traže nove alternative. Gazzetta dello Sport piše kako Inzaghi radi pritisak na upravu kako bi se to pitanje što prije riješilo, a najizglednijim se čini povratak Marka Arnautovića koji je bio u Interu u sezoni 2009./10. No, Bologna za sada traži 12 milijuna eura dok je Inter spreman ponuditi osam. Drugi izbor je 31-godišnji iranski napadač Mehdi Taremi koji igra u Portu, a za kojeg su interes pokazali i Bayern te Tottenham.

07:28

Kako javlja dobro upućeni njemački novinar Florian Plettenberg, Bayernov posao oko dovođenja Harryja Kanea je pred realizacijom!

06:50

Kako se čini, Liverpool će svom velikom rivalu Chelseaju ispred nosa preoteti Moisesa Caiceda! Vezni igrač Brightona trebao bi već danas postati novi igrač kluba s Anfielda. Spominje se i engleski transfer-rekord, cifra od čak 110 milijuna funti.

06:17

Dobro vam jutro, dragi čitatelji. I ovoga petka nastavljamo pratiti sva događanja na tržištu nogometaša. Još uvijek je poprilično zanimljivo, a sve se polako priprema za samu završnicu ljetnog mercata koja u mnogim europskim ligama stiže početkom sljedećeg mjeseca.

Evo nekih od najnovijih (skoro) zaključenih poslova:

  • Još jedna vrata su zatvorena za Neymara. Brazilski nogometaš je prije nekoliko dana obavijesti čelnike PSG-a kako bi želio otići iz kluba, ali nema puno opcija u kojima bi mogao nastaviti karijeru. Iz njegovog tabora su stizale informacije kako je zainteresiran i za odlazak u MLS, ali on u američkoj ligi ne može igrati do Nove godine jer je prošao rok za prijavu novih nogometaša tamošnjih klubova.

  • Nakon što je Fiorentina službeno prodala Arthura Cabrala u Benficu, krenuli su u finaliziranje posla s dovođenjem Lucasa Beltrána. Fabrizio Romano je objavio kako je posao s River Plateom dogovoren, a odšteta bi trebala biti veća od 25 milijuna eura. Zanimljivo je kako je zanimanje za Beltrána pokazala upravo Benfica.

  • Čini se kako bi turski velikan Fenerbahče mogao dovesti novo veliko pojačanje. Riječ je o brazilskom veznjaku Manchester Uniteda Fredu. Navodno su 'Crveni vragovi' spremni ponuditi 15 milijuna eura, a Fabrizio Romano tvrdi da će ista biti i prihvaćena.

  • Talijanski nogometni prvak Napoli angažirao je švedskog reprezentativnog veznjaka Jensa Cajustea (24), dosadašnjeg člana francuskog Reimsa, s kojim je potpisao ugovor na pet godina. Vrijednost transfera se procjenjuje na 12 milijuna eura. Cajuste je u Reimsu proveo tek jednu sezonu tijekom koje je u 39 nastupa postigao pet golova.

  • Harry Maguire je dugo trebao nositi obranu Manchester Uniteda, ali izvjesno je kako će njegov boravak na Old Traffordu trajati samo četiri godine. Sky Sports tvrdi kako West Ham čeka da 30-godišnji stoper usuglasi izlazne uvjete s Unitedom kako bi odradio liječničke preglede i objavio kako je Maguire novi član West Hama. 'Čekićari' će za njega platiti 30 milijuna funti, odnosno oko 35 milijuna eura dok se Manchester United svojevremeno isprsio i kupio ga od Leicestera za 87 milijuna eura što je bio rekordni iznos kojeg je bilo koji klub platio za jednog stopera sve dok Joško Gvardiol nije postao član Manchester Cityja.
Linker
01. svibanj 2024 02:31