REUTERS/Amanda Perobelli
JAVLJA FOX SPORTS

ZVUČI NESTVARNO Messijeva Argentina uskoro će odmjeravati snage protiv najboljih momčadi Europe u UEFA-inom natjecanju!? Ubrzo je stigao odgovor

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. srpanj 2019. 14:44

Lionel Messi našao se u središtu pozornosti nakon Copa Americe koju je njegova Argentina završila na trećem mjestu.

Njegove optužbe i kritike na račun CONMEBOL-a i sudaca podigle su veliku prašinu, a nagađa se da bi mu krovno tijelo Južnoameričkog nogometa moglo i odrezati dvogodišnju suspenziju. U slučaju da se to dogodi Messi ne bi imao pravo nastupa na Copa Americi sljedeće godine koju će zajednički ugostiti Argentina i Kolumbija.

Uslijed svih napisa o potencijalnoj kazni za Messija Fox Sports je lansirao prilično nestvarnu vijest da bi argentinska mogla dobiti pozivnicu za nastup na Ligi nacija. Riječ je o natjecanju pod ingerencijom UEFA-e čije je inauguralno izdanje osvojio Portugal predvođen Cristianom Ronaldom.

Fox Sports navodi da bi Argentina mogla odustati od nastupa na sljedećem izdanju Cope, a da bi u tom slučaju mogla dobiti pozivnicu za Ligu nacija.

Na ovakve nestvarne napise koji su osvanuli i na Marci, ubrzo je reagirala i UEFA.

"Nema istine u tome da je UEFA postala pozvala Argentinu da sudjeluje u UEFA-inim natjecanjima ili da postane članica UEFA-e. Međutim, u dugu prijateljstva UEFA će, naravno, pozvati UEFA-u kao posebnog gosta da gleda neko UEFA-ino natjecanje bilo kada", stoji, između ostaloga, u priopćenju UEFA-e.

Linker
17. svibanj 2024 09:13