Zvonimir Srna

 ANTE CIZMIC Cropix
PREDIVAN POTEZ

VIDEO Srna dobio crveni pa toplom gestom oduševio arenu: Pogledajte kamo se zaputio nakon isključenja

Zabio je tri pogotka, no najljepši potez uslijedio je tek kad je morao napustiti igru
Piše: SNObjavljeno: 16. siječanj 2024. 20:04

Lijepo je bilo vidjeti hrvatske rukometaše večeras, a otprilike toliko predivan bio je i potez Zvonimira Srne po završetku treće utakmice na Euru. Srna je zabio Rumunjima (31:25) u tri navrata, no vjerojatno najljepši potez stigao je tek kad je - isključen.

Srna je, naime, već u 26. minuti zaradio drugo "hlađenje", da bi u 50. dobio i crveni karton zbog trećeg isključenja. Naš reprezentativac blago je protestirao zbog odluke, no brzo ga je prošla nervoza, a umjesto na klupu zaputio se na tribine.

Sjeo je u jedan od prvih redova na tribinama i ugodno iznenadio dječaka koji je, zajedno s nekoliko tisuća navijača, trošio glasnice za hrvatske boje. Srna i mališan odmah su se fotografirali, a potom je naš trostruki strijelac odradio još nekoliko poziranja i s osmjehom napustio tribine.

SRNIN ‘IZLET‘ NAKON ISKLJUČENJA POGLEDAJTE OVDJE

Očito je Zvonimir Srna želio zahvaliti hrvatskim navijačima na nevjerojatnoj podršci u Mannheimu. Tribine su i u utorak bile pune, 14.200 ljudi okupilo se u SAP Areni, a ne sumnjamo da će takvim intenzitetom pratiti Hrvatsku i u nastavku natjecanja. Definitivno imaju što za vidjeti!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. travanj 2024 11:19