Screenshot: Twitter
REPOVI NAKON DERBIJA

VIDEO: U INTERU POLUDJELI NA SUCA Pogledajte sporne trenutke koji su podijelili Italiju: Je li Mandžukić skrivio jedanaesterac?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. veljača 2017. 12:15

Nakon velikog derbija Serie A između Juventusa i Intera (1:0 pobjeda Juventusa) ostali su repovi. Po završetku susreta Interovi su igrači okružili suca Rizzolija, a Ivan Perišić je zbog vrijeđanja zaslužio crveni karton.

"Bili smo ravnopravni Juventusu, ali smo oštećeni za dva jedanaesterca", grmio je nakon susreta Interov trener Stefano Pioli za Sky Sport Italiju.

Situacije koje u Interu ističu kao sporne su start Giorgija Chiellinija na Maura Icardija, te start našeg Marija Mandžukića također na Icardija potkraj prvog poluvremena.

"Mandžukićev start bio je čisti jedanaesterac", poručio je Pioli.

"Bio sam branič i zato bez sumnje mogu reći da je Chiellini izgubio svog čovjeka i podigao lakat na Icardija", objasnio je Pioli svoje viđenje druge sporne situacije.

Po završetku susreta živce je izgubio i Icardi kojeg je kamera uhvatila kako je napucao loptu tik uz sučevu glavu, zbog čega bi mogao biti naknadno kažnjen...

"Bila je to utakmica visoke kvalitete, vrijedna polufinala Lige prvaka. Na trenutke nismo djelovali baš organizirano i uhvatili su nas u kontrama, ali kreirali smo nekoliko prilika, došli u vodstvo i na kraju ga uspjeli sačuvati. Interu praktički nismo dozvolili nijednu priliku. Srećom po nas Inter je slabo startao u sezoni, inače bi se uz nas borili za 'scudetto", komentirao je Juventusov trener Massimiliano Allegri.

Linker
04. svibanj 2024 18:22