StoryEditor
 REUTERS/Antonio Bronic
NEVJEROJATAN DOŽIVLJAJ

ZLATKO DALIĆ IZAZVAO ODUŠEVLJENJE NA TRGU EMOTIVNOM PORUKOM 'Mi nismo u Rusiji igrali za sebe, igrali smo za sve vas, za Hrvatsku, za naše branitelje'

ZLATKO DALIĆ IZAZVAO ODUŠEVLJENJE NA TRGU EMOTIVNOM PORUKOM 'Mi nismo u Rusiji igrali za sebe, igrali smo za sve vas, za cijelu Hrvatsku, za naše branitelje, jer da nije njih, ne bi bilo ove šahovnice'
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. srpanj 2018. 23:47

Nakon što su se hrvatski nogometni reprezentativci izredali pred mikrofonima na Trgu bana Josipa Jelačića došao je red i na jednog čovjeka kojega je voditelj najavio kao skormnog, ali ponosnog.  Dakako, riječ je o izborniku Zlatku Daliću.

"Nemam riječi zahvalnosti da vam kažem što ste nam večeras uradili. Mi nismo u Rusiji igrali za sebe, igrali smo za svoje obitelji, za sve vas, za cijelu Hrvatsku... za sve Hrvate u BiH... za sve Hrvate u dijaspori... za naše branitelje, jer da nije njih, ne bi bilo ove šahovnice - tu su navijači počeli skandirati "Vukovar, Vukovar!"

"Mi nismo prvaci svijeta, ali smo viceprvaci! A vi ste prepoznali da smo dali sve od sebe, da su dečki dali sve od sebe. Ovi dečki su s ponosom nosili hrvatski dres, ali vi ste nas nosili i dali ste sve od sebe, pružali ste nam podršku. Dečki, bila mi je čast raditi s vama. Hvala vam! Iznad svih, Hrvatska!".

Linker
25. rujan 2020 19:02