UFC

Kako namamiti Khabiba u kavez? Oliveira predstavio svoj plan: ‘On ne može reći da je bolji od mene‘

SP - Sao Paulo - 16/11/2019 - UFC Sao Paulo - Charles ”Do Bronx” Oliveira (red gloves) vs. Jared ”Flash” Gordon (blue gloves).
 JASON SILVA, AGIF via AFP
‘Izdominirao je sve s kojima se borio, pobijedio velika imena, ali sa mnom se još nije susreo‘

Pogled na službenu UFC-ovu stranicu reći će nam da se Khabib Nurmagomedov i dalje vodi kao službeni prvak u lakoj kategoriji, no dođe li uskoro do promjene, nekako se kao najpopularniji i najpošteniji meč za upražnjenu titulu čini onaj u kojem bismo gledali Dustina Poiriera i Carlesa Oliveiru.

Fantastični 'Do Bronx' već duže vrijeme živi u sjeni puno razvikanijih imena, ali jedna onako uvjerljiva pobjeda nad Tonyjem Fergusonom, koja je uz to bila i već osma u nizu, definitivno ga je pogurala u one najuže kombinacije za napad na UFC-ovo zlato.

31-godišnji Brazilac već je pokazao da ima poštovanja za Khabiba, a čini se i da ima plan s kojim bi neporaženog Dagestanca mogao zainteresirati za još jednu borbu.

"Izdominirao je sve s kojima se borio, pobijedio velika imena u ovoj kategoriji, ali sa mnom se još nije susreo. Upravo zato ne može govoriti da je nekoliko razina iznad svih. Da, može reći da je bolji od onih s kojima se borio, recimo Dustina Poiriera i Conora McGregora, ali za mene to ne može kazati. Pobijedim li Dustina i postanem prvak, napravit ću nešto što bi ga definitivno moglo namamiti na povratak" rekao je Oliveira u intervjuu za MMA Fighting.

Je li Charles trenutno najopasniji protivnik za Nurmagomedova?

Linker
26. travanj 2024 11:47