Luka Modrić

 DENIS LOVROVIĆ/Afp
VELIKI KIKS VATRENIH

VIDEO: Drama u Osijeku, Hrvatska izgubila od Turske, u nadoknadi nam poništen penal

Nenadanim porazom izabranici Zlatka Dalića iskompromitirali su poziciju u kvalifikacijama za Euro
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 12. listopad 2023. 22:17

HRVATSKA - TURSKA 0:1 (Yilmaz 30.)

HRVATSKA: Livaković - Stanišić, Šutalo, Gvardiol, Barišić 🟨 (od 80. Sosa) - Modrić 🟨, Brozović 🟨, Kovačić (od 80. Beljo) - Pašalić (od 62. Majer), Musa (od 62. Petković 🟨), Brekalo (od 63. Vlašić)

TURSKA: Cakir 🟨 - Kadioglu, Akaydin 🟨, Bardakci, Ozkacar - Calhanoglu, Yuksek (od 86. Ayhan), Ozcan - Kahveci (od 65. Akgun), Akturkoglu (od 86. Yildiz), Yilmaz ⚽🟨 (od 75. Yildirim 🟨)

>>> POGODAK ODLUKE POGLEDAJTE OVDJE <<<

Hrvatska je Opus Areni nastavila gdje je stala u Gradskom vrtu - porazom. U posljednjoj utakmici koju je igrala na Osijeku, protiv Austrije (0:3), Hrvatska se nije proslavila, a nije bilo puno bolje niti na prvoj utakmici na Opus Areni. Pritom, prvih 45 minuta protiv Turske bilo je bez sumnje i najgore poluvrijeme Hrvatske ove godine. A vjerojatno i od tog poraza protiv Austrije.

Vicenzo Montella imao je premijeru na klupi iz snova, trijumfom protiv Hrvatske Turska je preuzela vrh skupine s tri boda prednosti, iako s utakmicom manje.

Početak je dao naznačiti kako će se utakmica odvijati. Hrvatska je imala posjed, ali bila je bezopasna. Sve šanse u prvom dijelu bile su Turske. Yilmaz je već u 89. sekundi zamalo šokirao tribine u Osijeku, dobro gađao s ruba kaznenog prostora u sam kut Livakovićevih vrata, ali je hrvatski vratar sjajno reagirao. Tandem Galatasaraya Yilmaz - Aktürkoglu na velike je muke stavljao obranu Hrvatske.

image
VLADO KOS Cropix

U 9. minuti je Livaković opet bio ne testu, ali je bio spreman na udarac Aktürkoglua. Hrvatska se mučila, pokušavala naći svoju igru i odgovoriti na agresivnu i brzu igru Turaka koji su bili opasni iz akcije u akciju. Čekalo se dvadesetak minuta na prvu konkretniju akciju brončanih iz Katara, ali loptu Modrića Kovačić nije uspio primiriti. Imala je Hrvatska bitno veći posjed lopte, ali male koristi od toga, turska tranzicija bila je brza, a svaki kontranapad potencijalno veliki problem. Neminovno se i dogodilo u 30. minuti. Sve je vodilo pogotku Turske. Ozcan je odigrao sjajnu dugu loptu iz svoje polovine i izbacio Yilmaza u šansu. Turski napadač umakao je Gvardiolu, a onda uz dodir klase iskoristio apsolutno nepotrebno istrčavanje Livakovića i lobom zatresao mrežu. To mu je, inače, bio ne samo prvi gol u kratkoj reprezentativnoj karijeri nego i prvi gol uopće ove sezone. Potrajalo je dok je VAR i službeno priznao taj pogodak. Bili su Turci puno agresivniji i žešći, znali su po što su došli i kako to ostvariti, riječju više su željeli pobjedu u Osijeku. Najbolji pokazatelj odnosa snaga je da su u trenutku kada su zabili gol imali su četiri udarca u okvir, dok Hrvatska nije imala niti jedan!?

image
VLADO KOS Cropix

Ni nastavak nije ponudio puno drugačiju sliku na terenu. Opasne situacije su se događale isključivo pred Livakovićevim vratima, ali Aktürkoglu pa Yilmaz nisu dobro otpucali. Da Turci imaju malo kvalitetnije napadače mogao je s obzirom na broj šansi rezultat biti prilično bolan. Bilo je jasno da ne može dobro završiti i zato je Dalić povukao svoj posljednji adut u pokušaju da izbjegne poraz, igrača za kojeg je dan ranije rekao kako neće riskirati, Brunu Petkovića, u 63. minuti ubacio je u igru. Ali promijenio je ne samo napadača nego i preostalu dvojicu ofenzivaca. Živnula je s tim izmjenama napokon i Hrvatska, našao se u brzo po ulasku u teren, u svega par minuta Petković u dvije dobre situacije koje nije uspio realizirati. Pa ipak najbolju šansu na utakmici imao je Beljo koji je netom ušao u igru, Bila bi sjajna priča da je Slavonac spasio Hrvatsku, ali s vrha peterca otpucao je uizravno u vratara. Za taj promašaj odmah se istom mjerom revanširao Akgun. U 90. minuti sudac Taylor dosudio je kazneni udarac za Hrvatsku, Luka Modrić je već uzeo loptu, ali je nakon što su ga iz VAR sobe pozvali da pogleda snimku Englez je suočen s dokazima promijenio svoju odluku.

image
IVAN PERIC Cropix

Atmosfera je bila, dobra, ali ništa više od toga. "Hoćemo pobjedu", zaorilo se tek što je utakmica, prva reprezentacije Hrvatske na Opus Areni, počela. Nastavilo se s pjesmom, iskušavali su navijači akustiku novog stadiona. A ona je zahvaljujući krovu sjajna. Ako se ta njezina prednost kvalitetno iskoristi... Nije da se nije navijalo, ali navikli smo na puno, puno bolja izdanja. Tek na mahove su se gledatelji nešto masovnije uključivali u pjesmu koju bi dio navijača poveo, ali s golom Turske entuzijazam je naglo pao. Tribine Opus Arene bile su pune (12.812, što je tek nešto manje od punog kapaciteta s najviše praznina u gostujućem sektoru), ali u većini su bili gledatelji, ne i navijači. A nažalost opet će se drhtati. Nismo čuli sa svojih novinarskih pozicija, ali TV mikrofoni su potkraj prvog dijela uhvatili pjesmu "Boj se bije, bije, ustaški se barjak vije...". Policija je registrirala tu skupinu, ali i navijači koji su im bili najbliži te ih nadglasali povicima: "Mi Hrvati!". Upravo na tom dijelu tribina u drugom dijelu u dva navrata su zapaljene baklje. Eto još razloga za nove strahove zbog kazni. Turski navijači, njih tridesetak, uz pjesmu je napustilo Osijek

Evo i završne statistike Joška Gvardiola protiv Turske.

image
SOFASCORE

Gvardiol protiv Turske

Od ostalih rezultata večeras izdvojimo pobjedu Albanaca nad Češkom od 3:0, kao i slavlje Poljaka s novim izbornikom na Farskim Otocima (2:0. Španjolska je kod kuće dobila Škotsku s 2:0.

KRAJ!

Gotovo je na Pampasu! Hrvatska je poražena od Turske, Yilmazov gol u 30. minuti odlučio je pobjednika. Nismo se ovome nadali, ali treba reći, gosti zasluženo odnose bodove iz Osijeka. Hrvatska već za tri dana igra u Walesu, gdje pobjedom može doći na korak do Eura, ali nakon ovoga će sve biti znatno teže.

Kakva drama u završnici, i kapetan je već na rubu živaca.

image
DENIS LOVROVIC Afp

90+1. Nema jedanaesterca! Taylor je poništio svoju odluku, a nema niti žutog kartona za Calhanoglua. Igra se pet minuta sudačke nadoknade.

90. Jedanaesterac za Hrvatsku!!! Korner je bio, igrao je Calhanoglu tamo rukom u kaznenom prostoru, gledat će to i VAR... Dijele se žuti kartoni. U prethodnoj akciji dobili su ih Bertug i Petković... A sada i Calhanoglu zbog igranja rukom te Akaydin zbog prigovora. Taylor ide gledati situaciju na monitor.

88. 🟨 Sve je manje vremena za Hrvatsku, sada je Beljin udarac u prvi kut obranio Cakir! Opasno je bilo, bit će sada i korner za Hrvatsku. Brzo smo izveli, Taylor je brzo to vratio natrag, a sada je Modrić zbog prigovora dobio žuti karton.

📣 Još nekoliko vaših komentara u završnici...

"Turci u tri dodavanja izbace cijelu obranu i kreiraju šanse, sreća pa vode samo 1:0. Trebalo je biti najmanje tri ili četiri komada, naši 0 bodova, nažalost." (Vedran Kroflin)

"Majer u dvije minute napravio više nego Musa i Pašalić u 65". (Luka Furač)

"Nema zamjerke igračima s obzirom na navijanje i atmosferu, na groblju je življe." (Marijan Trogrlić)

"Obrana živi propuh." (Mate Tandara)

86. ⇔ Dvije turske promjene. Izlaze Akturkoglu i Yuksek. Umjesto njih na terenu su Ayhan i Yildiz.

Kako utakmica ide kraju, zvižduci su sve glasniji, a navijanja gotovo da i nema.

Od osječke publike doista smo očekivali više. Pitanje je, doduše, kolika je uopće zastupljenost 'lokalaca' na tribinama, s obzirom na sve što se događalo s ulaznicama...

image
TOM DUBRAVEC/Cropix

84. Opet su zaprijetili Turci, Akgun se našao u sjajnoj poziciji pored Livakovića, no srećom, promašio je. Sprema Vincenzo Montella dvije promjene u svojim redovima.

81. Beljo! Odmah je to bilo za njega, Petković je skočio nakon jednog ubačaja Majera s desne strane, spustio je to idealno za bivšeg napadača Osijeka, ali Beljo puca izravno u Cakira. Šteta za ovu priliku.

80. ⇔ Sosa umjesto Barišića i Beljo umjesto Kovačića! Posljednje su to dvije promjene s hrvatske klupe.

79. Nema gola za Hrvatsku! Gvardiol je fantastično podvalio za Majera koji je obišao vratara Cakira, činilo se da je lopta prešla gol-crtu, ali pomoćni sudac pokazao je zaleđe!

78. Čuju se sporadični zvižduci hrvatskih navijača. a sve su glasniji turski navijači na svom dijelu tribine. Dalić će uskoro povući i posljednje dvije promjene...

75. ⇔ Nova promjena kod Turaka. Umjesto strijelca Yilmaza ulazi Yildirim.

74. Traži Hrvatska prostor kroz tursku obranu, ali to kao da je nemoguće pronaći. Bit će ovo jako teško, kada se govori o eventualnom hvatanju rezultata...

70. Petković! Uh, ovo je bilo opasno, uklizao je Bardakci i odbio to u korner. Hrvatska je bolja od ulaska Petkovića, definitivno je to.

68. 🟨 Blizu je sada Majerovoj lopti bio Petković, no bio je prenizak. A onda, nakon što je lopta otišla u gol-aut, žuti karton dobio je turski vratar Cakir zbog zadržavanja igre.

image
VLADO KOS Cropix

66. Prijeti Majer ubačajem, a onda Kovačić puca, no Bardakci blokira to s gol-crte! Ovo bi definitivno ušlo u mrežu da se na putu lopti nije našao turski stoper.

65. ⇔ Mijenja i Turska, izbornik Montella na teren šalje Akguna umjesto Kahvecija.

Može li nas oporavljeni Petković spasiti na Opus Areni? Ne bi bilo prvi put...

image
GORAN MEHKEK Cropix

63. ⇔ Još jedna promjena Zlatka Dalića! Umjesto Josipa Brekala u igri je Nikola Vlašić. Novi napadački trojac sada ima Hrvatska.

62. ⇔ Prve promjene u Hrvatskoj, na teren će Bruno Petković i Lovro Majer. Prvi su to Dalićevi potezi večeras. Petković nije do kraja spreman, ali izbornik je procijenio da mu u ovom trenutku treba. Iz igre izlaze Pašalić i Musa.

Iako nam rezultat ne ide na ruku, bivši kapetan Darijo Srna i dalje je dobro raspoložen.

image
VLADO KOS/CROPIX

58. Pokušaj Pašalića s desne strane puno je obećavao, no otišlo je i to daleko od Cakirovog gola. Dalić i dalje ništa ne mijenja, ali mogla bi se prva zamjena uskoro dogoditi.

56. Ima Hrvatska više loptu u nogama, neprijeporno je to, ali Turci se jako dobro brane. Modrić je sada pokušao, i to je blokirano... Nešto više od pola sata do kraja.

54. Na udarcu se sad našao Yilmaz, ali dosad jedini strijelac u Osijeku večeras poslao je loptu preko gola.

52. Aktivna su oba naša beka, i Stanišić i Barišić pokušavali su ubačajima, nije bilo ništa posebno opasno pred turskim golom, a sada su Turci opet probali istrčati kontru... S tribina se čuje - hoćemo pobjedu!

49. Pokušava Hrvatska stvoriti neku opasnost, sada je Stanišić čak mogao i pucati s dvadesetak metara, no odlučio se na dodavanje koje je zastalo u bloku.

46. Počinje drugo poluvrijeme dvoboja na Pampasu, zasad nema promjena u odnosu na početne sastave.

Joško Gvardiol bio je među rijetkim dobrim pojedincima u igri Hrvatske u prvom poluvremenu.

image
SOFASCORE

Statistika Joška Gvardiola na poluvremenu

📣 Komentar našeg reportera Dražena Antolića:

"Grozno. Hrvatska je dokazala kako puki posjed ništa ne vrijedi ako ga ne prate drugi elementi u igri, a onda je Dominik Livaković kobno pogriješio. Kao da su ga začarali u Turskoj, rekao bi netko sklon humoru.

Vatreni nisu imali napadačku konkretnost, a defenzivno su porozni i ranjivi, prvi je s pogreškama krenuo Stanišić, no brzo je popraćen od drugih...

Turcima su pripale "druge lopte", agresivniji su, brži, odlučniji. Igraju s više motiva, više žele. Toliko su davali od sebe da se možemo samo nadati da će pasti u drugom dijelu. Turci nam drže lekciju iz modernog nogometa, ovo je najgore poluvrijeme od poraza od Austrije u lipnju prošle godine 3:0. Također u Osijeku, ali u Gradskom vrtu."

🕖 POLUVRIJEME - 0:1 na Pampasu! Turska zasluženo vodi. Čupao je Livaković Hrvatsku već u prvih petnaestak minuta obranivši gostima tri velike prilike. Nakon pola sata Yilmaz je zabio, a Hrvatska je do kraja prvih 45 minuta složila tek jednu-dvije suvislije akcije. Morat će to mnogo bolje biti u drugom dijelu, misli li Hrvatska u svom debiju na novom stadionu u Osijeku nešto uzeti...

image
SOFASCORE

Statistika Hrvatska - Turska (poluvrijeme)

45+3. Prvi udarac Hrvatske u okvir gola! Musa je pucao s ruba šesnaesterca, nisko, po travi, nije imao s tom loptom problema vratar Cakir.

45+1. Igra se prva od tri minute dodanog sudačkog vremena.

44. Složili su Vatreni konačno jednu priliku, Brekalo je pucao, obranio je Cakir, ali već je od starta te akcije drugi pomoćni sudac Nunn podigao zastavicu. Kasnije se vidjelo da je Stanišić definitivno bio u nedozvoljenoj poziciji nakon dodavanja Brozovića.

42. Slave i turski navijači na Pampasu. Imaju i zašto...

image
TOM DUBRAVEC Cropix

📣 Bliži nam se poluvrijeme, nekoliko vaših dojmova:

"Čisti gol Livakovića." (Zlatko Pavliček)

"Livakoviću, pa kakoooooo?" (Damir Durasin)

"Više igramo na naš gol nego na njihov. Jako loše." (Igor Knežević)

"Kome vi karte prodajete. Bolja je atmosfera u Osječkom narodnom kazalištu." (Franjo Jurčević)

40. Kadioglu je opet probio lijevu stranu naše obrane, ubacio oštru loptu u kazneni prostor gdje je otprve probao Akturkoglu i poslao je pored vrata. Sedam pokušaja Turske ukupno, a Vatreni večeras još nisu uputili udarac u okvir turskog gola.

37. Ima, dakako, još mnogo vremena do kraja ove utakmice, ali ne možemo se oteti dojmu, a sada to potvrđuje i rezultat, da su Turci kudikamo bolji suparnik u Osijeku. Imat će što za reći Zlatko Dalić svojim igračima na velikom odmoru koji se bliži.

Počeo je tako obećavajuće, obranio dvije velike šanse Turaka u uvodnim minutama, a onda napravio neoprostivu, početničku pogrešku. Dominik Livaković sigurno će se gristi na poluvremenu...

image
TOM DUBRAVEC/Cropix

34. 🟨 Žuti karton sada i za Bornu Barišića zbog prekršaja nad Kadiogluom. Ništa Hrvatskoj zasad ne ide od ruke...

33. Gol je priznat! Nakon više od dvije minute VAR-provjere Anthony Taylor pokazao je da se igra ima nastaviti s centra.

31. VAR provjera traje, izgledalo je to rubno...

30.⚽ GOOOOL! Turska vodi na Pampasu! Yilmaz je strijelac, prvi je to njegov pogodak za Tursku. Nevjerojatna greška naše obrane.

Bila je to obećavajuća situacija za Hrvatsku, Brekalovo proigravanje je presječeno, Yilmaz je dobio dugu loptu od strane Ozcana i prebacio istrčalog Livakovića za 0:1.

28. Izveli smo korner preko Modrića, vrlo su brzo Turci opet zaprijetili. Nevjerojatno je brza ta njihova tranzicija večeras u Osijeku, trebat će na to posebno paziti tijekom večeri. Uslijedio je kratak prekid igre, leži na travnjaku Kahveci nakon duela s Brozovićem.

image
VLADO KOS Cropix

25. Dodavanjima, mahom kratkim, od noge do noge, Hrvatska pokušava nešto stvoriti na suparničkoj polovici. Sve pokušaje dugih lopti bez većih problema neutralizira turska obrana. Nije to napadački dobro zasada od strane Dalićevih odabranika.

21. Sjajna lopta Modrića za Kovačića, činilo se da bi Kovačić mogao i zapucati, no Cakir je brzo izašao s vrata i pokupio loptu ispred veznjaka Manchester Cityja.

19. Nešto mirnije razdoblje igre u Osijeku, i dalje čekamo na prvu opasnost koju će složiti Hrvatska pred vratima Cakira.

Oleg Butković i Gordan Jandroković večeras su očito jako dobro raspoloženi.

image
TOM DUBRAVEC/Cropix

16. 🟨 Žuti karton dobio je Yilmaz zbog teškog prekršaja na Šutalu na sredini terena. S našim stoperom, srećom, također je sve u redu.

13. Opet prijete Turci! Akturkoglu je izašao jedan na jedan pred Livakovića nakon jedne duge lopte, hrvatski vratar to je obranio pa je zakratko bio i ozlijeđen, no može nastaviti utakmicu. Treća velika obrana Livakovića večeras.

A evo nam i Željka Keruma.

Kakvo društvo na Opus Areni...

image
TOM DUBRAVEC/Cropix

12. 🟨 Problemi za Hrvatsku, Marcelo Brozović dobio je žuti karton nakon napucavanja lopte iza jednog prekršaja. Nesmotren potez veznjaka Vatrenih.

9. Još jedna prilika za Turke! Akturkoglu nezgodno puca u prvi kut s desne strane, Livaković i to odbija u korner. Zasad dvojac iz Galatasaraya, Yilmaz i Akturkoglu radi velike probleme Hrvatskoj.

Nakon dugo vremena ukazao se i Davor Šuker. U loži je u društvu hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića.

image
VLADO KOS/Cropix

7. Huk s tribina Pampasa traje od starta, zaista se osjeti velika podrška Vatrenima kroz utakmicu.

image
TOM DUBRAVEC Cropix

5. Konsolidirala se naša reprezentacija brzo, ima sada Hrvatska loptu u nogama, stvara se polako prva opasnija prijetnja pred turskim golom.

📣 Pitali smo vas kakve su vaše prognoze i dojmovi o sastavu...

"Pašalić i Brekalo rješavaju utakmicu. Morat će Kova trčati k'o lud pored penzionera." (Brkan Zvrkan)

"Razbit ćemo ih, 2:0 za nas." (Igor Vurušić)

"Bez Livaje i Perišića, to je druga liga." (Alen Arambašić)

"3:1, iz dva u jedan." (Marko Antić)

2. Dobra prilika za Turke! Livaković je obranio udarac s ruba kaznenog prostora, dobro je zaprijetio Yilmaz, bit će i korner za goste.

1.🕖 Dvoboj na Opus Areni upravo je započeo!

20.40 Uoči utakmice Zaklada "Vatreno srce" donirala je lijep iznos KBC-u Osijek.

image
VLADO KOS Cropix

20.35 Deset je minuta do početka utakmice, evo kako izgleda zapisnik za okršaj na Opus Areni.

image

Sastavi za današnji dvoboj

UEFA SCREENSHOT

20.30 Evo i kadrova dolaska hrvatskih reprezentativaca na Opus Arenu.

20.25 Čitav stadion pozdravio je Ivana Perišića, Vatrenom je upriličen pljesak Opus Arene.

image
VLADO KOS Cropix

image
VLADO KOS Cropix

image
VLADO KOS Cropix

20.15 Tu su i Radojka, odnosno Stipe Modrić, roditelji kapetana Vatrenih.

image
TOM DUBRAVEC Cropix

20.10 Luka Modrić prije dvoboja uhvatio je trenutak i slikao se s Hamitom Altintopom, turskim nogometašem koji je svojedobno igrao za madridski Real.

20.05 Stadion se puni, navijači pristižu na Opus Arenu!

image
VLADO KOS Cropix

image
VLADO KOS Cropix

20.00 Gotov je prvi današnji susret u skupini Hrvatske. Latvija je iznenadila Armeniju kod kuće i stigla do svojih prvih bodova u skupini. S obzirom da su i Armenci slovili kao jedni od favorita za prva dva mjesta, možemo reći da slavlje Latvije odgovara Hrvatskoj.

>>> VIŠE O TOME PROČITAJTE OVDJE <<<

Tablice omogućuje Sofascore

19.55 Krenuli su Vatreni i na zagrijavanje za utakmicu na Opus Areni.

image
TOM DUBRAVEC Cropix

image
TOM DUBRAVEC Cropix

image
TOM DUBRAVEC Cropix

image
TOM DUBRAVEC Cropix

image
TOM DUBRAVEC Cropix

19.45 Evo i navijačke atmosfere točno sat vremena prije utakmice!

image
TOM DUBRAVEC Cropix

image
TOM DUBRAVEC Cropix

image
TOM DUBRAVEC Cropix

image
IVAN PERIC Cropix

image
IVAN PERIC Cropix

19.40 Dalić ništa nije mijenjao, priliku je odlučio dati Petru Musi ispred Diona Drene Belje. Bruno Petković na klupi je za svaki slučaj, kao i Josip Juranović koji je posljednjih dana također imao stanovitih problema s ozljedom.

19.30 Stigli su sastavi za današnji dvoboj! Kod Hrvatske, sve prema najavama. Petar Musa i Josip Brekalo bit će na terenu od prve minute. Turska je postava znatno drugačija od one najavljivane kroz medije.

19.10 Zadivljujuće vještine prikazao je Mateo Kovačić u pripremi za utakmicu.

19.00 Ostalo je još manje od dva sata do početka dvoboja! Uskoro bi trebali stići i službeni sastavi, a s nestrpljenjem očekujemo prvi zvižduk poznatog engleskog suca Anthonyja Taylora.

Pampas se dva sata prije utakmice "obojao" u hrvatske kvadratiće. Čitatelj nam je poslao video:

>>> VIŠE O TOME PROČITAJTE OVDJE <<<

Na Pampasu uskoro počinje i zabavni program za navijače.

Osječki gradonačelnik Ivan Radić ugostio je uoči utakmice Hrvatska - Turska u gradskoj Upravi delegaciju Hrvatskog nogometnog saveza, predvođenu predsjednikom Marijanom Kustićem.

Delegaciju su činili i prvi dopredsjednik Ante Vučemilović Šimunović, dopredsjednik Mario Smodlaka i tehnički direktor A i U-21 reprezentacije Stipe Pletikosa, a, osim gradonačelnika Radića, čelnike krovne organizacije hrvatskog nogometa ugostili su i njegova zamjenica Jasenka Crnković, zamjenik Dragan Vulin, predsjednik Zajednice osječkog sporta Alen Nađsombat, zamjenik pročelinka Upravnog odjela za društvene djelatnosti Danijel Slobođanac, zamjenica pročelnika Ureda gradonačelnika Anita Martinović, te predsjednik Uprave Hrvatskih cesta Josip Škorić.

Traje čitavog popodneva i navijačka uvertira u Osijeku. Sreli smo i sumještanine Vatrenog!

>>> VIŠE O TOME PROČITAJTE OVDJE <<<

Hrvatska ima dosta velikih problema s kadrom, ozlijeđeno je nekoliko igrača, a izbornik Dalić još nikada nije bio u ovakvoj situaciji.

Donosimo priču o tome tko bi mogao kandidirati za sljedeću akciju koja je na rasporedu u sutdenome.

>>> VIŠE O TOME PROČITAJTE OVDJE <<<

Evo i najavne grafike za večerašnji dvoboj na Pampasu!

Linker
02. svibanj 2024 13:03