Stipe Biuk

 BOZIDAR VUKICEVIC/CROPIX
IZJAVE TRENERA

‘Gustafsson i njegov stožer napravili su stvarno dobar posao, a ponosan sam što imam Biuka i Ljubičića!‘

Nismo bili pravi u dosta segmenata, s pola ekipe nisam zadovoljan, rekao je strateg poraženih
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 06. studeni 2021. 20:07

Valdas Dambrauskas nakon svoje prve utakmice na klupi Hajduka i pobjede 2:0 protiv Hrvatskog dragovoljca je rekao:

- Tri su boda bila najvažnija, nakon ovog lošeg razdoblja i pritiska nikome nije bilo lako. Nije bilo jednostavno, nismo bili lagani. Pokušavali smo pritiskati, razumijem igrače, bili su motivirani i trebalo im je mirnoće koja je stigla kada smo postigli prvi pogodak. S drugim dijelom sam zadovoljan, ali nisam zadovoljan što nismo napravili prevagu s tim oduzetim loptama i kretanjem između linija. Nije lako u tri dana napraviti promjene. Moj prethodnik i njegov stožer zaista su napravili dobar posao, ali trebamo ići naprijed. Imamo dva tjedna za pripremu sljedeće utakmice da bi Hajduk bio još bolji.

image

Marin Ljubičić

BOZIDAR VUKICEVIC/CROPIX

- Biuk i Ljubičić? Obojica su top talenti, ponosan sam što imam takve igrače, ali najvažnije za njih je da rade naporno. Neki talenti se izgube, neki postanu igrači. Ispred njih je velika budućnost samo ako nastave ovako raditi. Nije sve samo u zgodicima, ima još niz elemenata, od pritiska, osvojenih lopti, puno detalja od kojih momčad može imati benefit od svakog igrača. Što se tiče toga da će postati igrači, odnosno muškarci, to se ne postiže s jednom utakmicom. Nervoza? Imam filozofiju, što se bolje pripremiš imat ćeš manju nervozu. Radili smo žestoko zadnjih dana, ali na kraju je sve na igračima, jer nijedan trener ne može u tri dana napraviti velike promjene. Ćalušić? Imam kvalitetnu grupu igrača, među njima jasno računam i na Ćalušića. Visoki presing? Bilo je trenutaka kada smo visoko uzeli neke lopte, ali za takvu igru treba vremena. Stanka? Radit ću s onima koji ostaju.

KLIKNITE OVDJE I POGLEDAJTE GOLOVE S UTAKMICE!

Strateg Dragovoljca Davor Mladina je priznao:

- Nadali smo se boljoj prezentaciji nego ovoj što smo pokazali protiv Hajduka. Previše je mojih igrača podbacilo, nisu odigrali na svom maksimumu. Kada nisu na maksimumu ne možemo konkurirati momčadima iz vrha HNL-a. Pokušali smo u određenim segmentima napraviti presing, ali s tako lošim dodavanjima nismo mogli biti opasniji po suparnička vrata. Iskreno, nismo ništa više ni zaslužili od konačnog rezultata. Htjeli smo zaustaviti desnu stranu Hajduka, ali mi dobijemo gol s lijeve strane. U pitanju je koncentracija i praćenje igrača do kraja. Nismo bili pravi u dosta segmenata, s pola ekipe nisam zadovoljan. Ostanak u HNL-u? Daleko je još kraj sezone, moramo dopuniti kadar s kvalitetnijim igračima prema naprijed. Da budemo opasniji u tim šansama koje stvaramo...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. travanj 2024 02:16