Transferi nogomet

 PROFIMEDIA, SN ILUSTRACIJA
NOGOMETNI MERCATO

UŽIVO: Dominik Livaković velika želja španjolskog velikana, srijeda donosi hrvatski transfer-rekord?

Sve najvažnije vijesti vezane uz nogometne transfere pratimo uživo na portalu SN
Piše: JL.Objavljeno: 01. kolovoz 2023. 22:48
22:48

Bayern je ponudi 100 milijuna eura za Harryja Kanea, no Tottenham je tu ponudu odbio, pišu engleski mediji.

Ovo je treća ponuda Bayerna koju je londonski sastav odbio. Nakon 82 i 94 milijuna, sada je odbijeno i 100.

Tottenham za 29-godišnjeg engleskog reprezentativca traži minimalno 115 milijuna eura. Kane je za londonski klub u 435 utakmica zabio 280 golova.

22:06

Sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius je gostujući na klupskoj televiziji govorio o pojačanjima koja planira dovesti.

Tom se prilikom osvrnuo na potencijalne dolaske Mihaela Žapera i Ivana Perišića za kojeg je rekao kako 'ništa nije nemoguće'.

Što je još rekao Litavac pročitajte OVDJE.

21:31

Mediji u Srbiji raspisali su se o zvučnom pojačanju koje planira dovesti Crvena zvezda.

Riječ je o bivšem igraču Milana i Chelseaja, Tiémouéu Bakayoku koji bi na Marakanu došao kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s londonskim klubom.

Nekada sjajni veznjak prošle je sezone odigrao tek 39 minuta u tri utakmice za Milan pa je pitanje u kakvoj će biti formi u sezoni koja dolazi.

20:42

Sadio Mane predstavljen je kao novi igrač Al Nassra! Bivši igrač Liverpoola i Bayerna dolazi u klub Cristiana Ronalda i Marcela Brozovića.

19:18

Dominik Livaković mogao bi uskoro napustiti zagrebački Dinamo. Iako su se u kontekstu njegova odlaska ranije spominjali neki turski klubovi i španjolski Villarreal, sada se izgleda jedan drugi španjolski velikan uključio u utrku.

Spremni su Dinamu platiti 10 milijuna eura koliko traži kako bi Livija doveli odmah.

Više pročitajte OVDJE.

18:46

Transfer Joška Gvardiola u redove Manchester Cityja sve je izvjesniji! Njemački Bild objavio je najnovije detalje, sve bi trebalo biti gotovo već do kraja tjedna?

>>> OPŠIRNIJE PROČITAJTE OVDJE <<<

18:39

Iako se u medijima pojavila vijest da bi Rijeku mogao pojačati Nemanja Bilbija, iskusni napadač mostarskog Zrinjskog po svemu sudeći neće potpisati za hrvatskog prvoligaša. Demantirali su to i iz redova prvaka BiH, a na tu se temu oglasio i trener Riječana, Sergej Jakirović.

>>> OPŠIRNIJE PROČITAJTE OVDJE <<<

17:00

Hoffenheim i Freiburg zainteresirani su za ovog darovitog napadača? Znači li ovo da Georginio Rutter dolazi u klub našeg Andreja Kramarića?

15:51

Talijanski mediji otkrili su da su tri kluba koja najviše istražuju transfer Josipa Šutala redom Napoli, Fiorentina i Arsenal.

Detalje cijele priče pročitajte OVDJE.

15:21

Roma je sada na korak do dogovora za transfer Renata Sanchesa nakon posljednjeg sastanka s Paris Saint-Germainom.

Roma je pristala na PSG-ove uvjete posudbe za Portugalca, te se očekuje da će završiti transfer u talijansku prijestolnicu u nadolazećim danima nakon povratka s predsezonske turneje, piše Gazzetta dello Sport.

Čelnici kluba su se jučer sastali s pariškim velikanom kako bi pokušali postići dogovor za portugalskog veznjaka, koji je već razgovarao s Joseom Mourinhom i trenerom vratara Nunom Santosom.

Roma je ovog ljeta potpisala samo tri igrača – Rasmusa Kristensena, Evana Ndicku i Houssema Aouara. Ono što je najvažnije, čini se da će zvijezda Paulo Dybala ostati u glavnom gradu Italije.

14:51

Trener Bayerna Thomas Tuchel komentirao je potencijalni transfer Yanna Sommera u milanski Inter. Poznato je da se igrač dogovorio, ali njemački klub traži zamjenu. Prvo je u kombinacijama bio vratar Brentforda David Raya, a sada je na radaru vratar Seville Bono.

- Da, postoji želja igrača. Ali on ima ugovor. Moramo štititi interese kluba. On je sjajan vratar. Također i u svlačionici. Nije mu lako. Naravno da bi mogao ostati s nama – rekao je Tuchel.

image
MASATOSHI OKAUCHI/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Masatoshi Okauchi/shutterstock Editorial/profimedia

14:26

Nakon što se Dinamo vrati iz Kazahstana s gostovanja kod Astane, fokus će se ponovno vratiti na ulazne i izlazne transfere.

Detalje možete pročitati OVDJE.

13:52

Milanski Inter se odlučio fokusirati na potragu za novog napadača, a na vrhu liste je Gianluca Scamacca iz West Hama, pa sada prema navodima traže kupce za napadača Joaquina Correu.

Iskusni 28-godišnji argentinski napadač pridružio se Nerazzurrima iz Lazija u kolovozu 2021. godine, uz posudbu od 6 milijuna eura s klauzulom o otkupu ugovora od 27,3 milijuna eura, koja je aktivirana godinu dana kasnije.

Iako je Correa dobro igrao pod vodstvom Simonea Inzaghija u Rimu, nije uspio ostaviti jak dojam s Interom, postigavši ​​samo 10 golova u ukupno 77 nastupa za klub.

12:57

Francuski mediji pišu da je Barcelona pokušala zamijeniti Raphinhu, Gavija i Dembéléa za Mbappéa, ali ispada da Francuz nije htio prijeći u katalonski klub.

PSG je kasnije kontaktirao Dembéléovog savjetnika nakon što je propao dogovor s Mbappéom i predstavio mu svoj projekt. Dembélé je pristao na petogodišnji ugovor s PSG-om, zarađujući 20 milijuna eura godišnje, plus bonuse.

U međuvremenu Barcelona i PSG su se dogovorili i oko odštete za Francuza, pa će tako ako se sve bude po planu Dembele otići u PSG za oko 50 milijuna eura, javlja Fabrizio Romano.

12:28

Everton nastavlja pregovore oko prodaje engleskog igrača Demaraija Graya, javlja The Athletic.

Iskusni 27-godišnji krilni napadač dogovorio je osobne uvjete s Fulhamom i trenutačno ne trenira s prvom momčadi.

Postoji razlika u procjeni između klubova, ali rasprave su u tijeku i druge ekipe su i dalje zainteresirane.
Gray je tijekom ovog prijelaznog roka privukao pažnju Crystal Palacea, turskog Superligaša Besiktasa i saudijske profesionalne lige.

11:42

Državni investicijski fond složio je listu zvijezda koje će probati privući sljedećeg ljeta, a u samom vrhu popisa je po drugi put, ponovno hrvatski kapetan Luka Modrić.

Detalje o situaciji možete pročitati OVDJE.

11:04

Koliko samo hrvatska javnost zaziva njegov povratak. Marko Pjaca definitivno nije imao sreće s ozljedama koje su ga potpuno izbacile iz stroja nakon što je potpisao za Juventus.

Je li napokon došao red da revitalizira karijeru? Opširnije donosimo OVDJE.

10:52

Danski napadač Rasmus Højlund na putu je prema Engleskoj kako bi obavio glavni dio liječničkih pregleda i kasnije potpisao za Manchester United, javljaju engleski mediji.

Klubovi su već razmijenili dokumente, a Danac će s Unitedom potpisati ugovor do lipnja 2028. godine, uz mogućnost produljenja na još jednu godinu.

10:26

Njemački trener Jurgen Klopp odbacio je ideju prema kojoj bi Liverpool ovog ljeta potpisao Kyliana Mbappea.

Engleski mediji smatrali su kako bi klub iz Merseysidea bogao biti potencijalna destinacija za posudbu dok Paris Saint-Germain i Mbappe traže rješenje za posljednju godinu njegova ugovora.

PSG ga ne želi pustiti da ode bez odštete kada mu istekne ugovor sljedećeg ljeta. Mbappe nije bio zainteresiran za razgovor o potencijalnom jednogodišnjem preseljenju u Saudijsku Arabiju nakon što je PSG prošlog tjedna dobio ponudu vrijednu 300 milijuna eura.

09:58

Bayern je usmjerio pozornost na potpisivanje vratara Seville i marokanskog reprezentativca Bona, nakon što nije uspio u pokušaju da potpiše Davida Rayu iz Brentforda, prema Florianu Plettenbergu iz Sky Sporta.

Njemački prvak želi novog vratara koji bi trebao zamijeniti Manuela Neuera, koji je ranije ove godine slomio nogu, dok Yanna Sommera želi milanski Inter.

Unatoč izvještajima iz Engleske, bivši vratar Manchester Uniteda David De Gea nije meta Bayerna.

09:43

Sergio Ramos je bez kluba već mjesec dana otkako mu u PSG-u nisu ponudili novi ugovor. Međutim, španjolski branič mogao bi se zaputiti 'preko bare', a opširnije pročitajte OVDJE.

09:00

Nakon jučerašnjih pregovora dvaju klubova Tottenham i Bayern ostali su udaljeni 25 milijuna eura u svojoj procjeni napadača Harryja Kanea, javlja Sky Sport.

Pregovori se nastavljaju oko napadača koji želi otići. Bayern je spreman srušiti svoj transfer rekord koji iznosi 80 milijuna eura.

08:37

Francuski stoper Axel Disasi danas je u Engleskoj kako bi prošao liječničke preglede i potpisao petogodišnji ugovor kao novi igrač Chelseaja, u transferu vrijednom 45 milijuna eura iz Monaca.

Chelsea i Monaco su već razmijenili dokumente i ugovore, pa će posao uskoro biti gotov, javlja Fabrizio Romano.

08:08

Chelsea je u pregovorima s Juventusom oko zamjene prema kojoj bi Dušan Vlahović i Romelu Lukaku mogli zamijeniti klubove, kaže Fabrizio Romano.

Juve želi potpisati Lukakua, koji nije u Chelseajevim planovima nakon povratka s posudbe u milanskom Interu.

Talijanska strana mogla bi iskoristiti Vlahovića za financiranje prelaska Lukakua, a Mauricio Pochettino je rekao da je "otvoren" za potpisivanje još jednog napadača.

08:08

Kako sugeriraju vijesti s Otoka, Manchester United razmatra opciju da Johnnyju Evansu ponudi ugovor na jednu sezonu nakon što je bivši kapetan Leicester Cityja impresionirao na pripremama.

Podsjetimo, branič se pridružio momčadi nakon što mu je istekao ugovor u Leicesteru. Plan je bio da s ekipom provede pripreme kako bi ostao u formi dok traži novi angažman, ali čini se da ga je pronašao - u Manchester Unitedu.

07:09

West Ham je odbio ponudu milanskog Intera za Gianlucu Scamaccu, tvrdi Fabrizio Romano. Finalist Lige prvaka ponudio je 20 milijuna eura plus dodatke za napadača, ali su u Londonu ponudu glatko odbili. Za talijanskog reprezentativca traže minimalno 30 milijuna.

06:24

Američki biznismen Todd Boehly je spreman prodati veznjaka Chelsea Conora Gallaghera unatoč činjenici da Mauricio Pochettino želi zadržati igrača na Stamford Bridgeu sljedeće sezone, navodi novinaru Benu Jacobsu. Chelsea je nedavno odbio ponudu West Ham Uniteda od 40 milijuna funti za veznjaka, što sugerira da je Boehly možda ipak voljan poslušati novog trenera.

06:22

Dobro jutro dragi čitatelji!

Ljetni prijelazni rok je u punom jeku, a mi nastavljamo pratiti sve ono što se događa na tom planu. Izdvajamo neke od poslova koji su zaključeni ili pred zaključenjem od ponedjeljka:

- Ousmane Dembele je preko agenta poručio PSG-u da želi doći u Pariz. Agent je sve dogovorio i francuski prvak će mu ponuditi petogodišnji ugovor.

- Gotovo je, Ante Rebić novi je igrač turskog velikana Bešiktaša! Klub iz Istanbula objavio je to na svojim službenim stranicama.

- Talijanski prvoligaš Napoli odbio je ponudu Al Hilala za Victora Osimhena.

- Bayern i Tottenham su održali novu rundu pregovora, ali i dalje su daleko oko dogovora prelaska Harryja Kanea iz Londona u München

- Al Ittihad je objavio kako je doveo 29-godišnjeg veznjaka Liverpoola Fabinha.

Linker
08. svibanj 2024 22:26